Kapcsolók és dugaljak – Legrand Magyarország Zrt.

kapcsolók
  • Valena Allure
  • Valena Life
  • Céliane
  • Galea Life
  • Valena
  • Niloé
  • Cariva
68 / 100
Legrand Magyarország Zrt.

Információ kérése:

Kapcsolók és dugaljak – Legrand Magyarország Zrt.

1097 Budapest, Gubacsi út 6. B. épület 3. emelet
Termékismertető
Valena Allure
Egy mechanizmusból – mely a kor elvárásainak megfelelően minden műszaki igényt kielégít - két, különböző stílusú kapcsoló alakítható ki. A szögletesebb formavilág a kifinomult és légies Valena Life családé, a kerekítettebb, merészebb és sokrétűbb anyagválasztékot (pl.: üveg, fa, márvány, bőr, fém) tartalmazó a Valena Allure családé.
Termékismertető
Valena Life
Kifinomult stílus és innovatív funkciók tökéletes kombinációja. A "négyzet-a-négyzetben" formavilág és a különböző színek könnyen illeszthetők minden környezetben. A kettős anyagú keretnek köszönhetően a kapcsoló szinte lebeg a falon.
Termékismertető
Céliane
Innovatív funkciók, különleges anyagok és színek. Egy kapcsoló mely a lakásdekoráció része! A mediterrán desing-t képviselő Céliane család ennek megfelelően került – műszaki, ergonómiai és esztétikai vonalon – megújításra, ügyelve a megszokott Legrand minőségre
Termékismertető
Galea Life
Ember + design + technológia = harmónia
Termékismertető
Valena
A Valena fényes fehér, elefántcsont vagy alumínium színű burkolattal kínálja funkcióit, melyek szabadon kombinálhatóak a nekünk tetsző színű keretekkel.
Termékismertető
Niloé
Időtálló dizájn, letisztult forma és modern megjelenés. Az új kapcsolócsalád tökéletes megoldás a lakás alapvető elektromos szerelvényezéséhez, legyen szó új építésről vagy felújításról.
Termékismertető
Cariva
A Cariva kapcsoló egyesíti magában az egyszerű, de modern megjelenést, megbízhatóságot, amely tökéletesen illik napjaink lakberendezési szokásaihoz. A fehér és bézs kapcsolószínek és a hatféle színben választható keretek diszkrét kiegészítői a lakásnak, mégis kiemelik a környezetük értékeit.