Nagy teherbírású padlódobozzal bővült az Electraplan-Termelő Kft. saját gyártású padlódoboz kínálata

2024.03.05.

Nagy teherbírású padlódobozzal bővült az Electraplan-Termelő Kft. saját gyártású padlódoboz kínálata

Az Electraplan-Termelő Kft. több évtizedes múlttal rendelkezik a padlódobozgyártás területén. A már jól ismert kazettás padlódoboz családok mellett (C sorozat, ECO dobozok, F sorozat, V sorozat) – melyek a hagyományosnak mondható beltéri körülményekre lettek tervezve – megjelent a cég erősített, nagy teherbírásra tervezett, rozsdamentes padlódoboza.

A katalógusban UFKK Q3 LE H terméknéven megtalálható padlódobozt olyan helyiségekbe ajánlják, ahol az átlagosnál nagyobb igénybevételnek vannak kitéve az elektromos csatlakozók, mint például irodaházak közösségi terei, áruházláncok, autószalonok, valamint minden olyan terület, ahol takarítógépekkel történik a helyiség tisztítása.

Anyaga 2 mm-es szálcsiszolt, rozsdamentes acél (1.4301), mely sokféle felhasználást tesz lehetővé, az irodától az ügyféltérig, bevásárlóközpontokig. Megjelenése elegáns, letisztult.

A padlódoboz kialakítása négyzetes, 12 férőhellyel rendelkezik. A beépítése UDH3 dobozzal történik betonba, a fedél jellemzői, hogy nyitható és burkolható (20 mm). 

Kétfajta kivitelben elérhető

  • 3 mm-es adapterlemezzel: 250 kg pontszerű terhelés
  • 6 mm-es adapterlemezzel: 500 kg pontszerű terhelés

Jelenleg az alábbi méretben rendelhető

  • Szélesség: 25 mm
  • Hossz: 250 mm
  • Magasság: 90 mm

69 / 100
Electraplan Termelő Kft.
2030 Érd, Budafoki út 10
+36-23-521-300