RIELLO ipari szünetmentes áramforrások (UPS) – PRESTO-UPS Kft.

RIELLO ipari szünetmentes áramforrások ups

RIELLO szünetmentes áramforrások a HELL gyárában

RIELLO szünetmentes áramforrások a HELL gyárában

RIELLO szünetmentes áramforrások a HELL gyárában

RIELLO szünetmentes áramforrások a HELL gyárában

RIELLO szünetmentes áramforrások a HELL gyárában

RIELLO szünetmentes áramforrások a HELL gyárában

RIELLO szünetmentes áramforrások a HELL gyárában

RIELLO szünetmentes áramforrások a HELL gyárában

RIELLO szünetmentes áramforrások a HELL gyárában

RIELLO szünetmentes áramforrások a HELL gyárában

A Presto-UPS Kft. az ipar számos területére, különböző technológiák ellátására biztosít nagy teljesítményű UPS berendezéseket, jelentős nagyvállalatok, multinacionális cégek évtizedes partnereként.

Az UPS rendszerek folyamatos energiaellátást garantálnak minden olyan technológiának, ahol a hálózati betáplálás rövid kiesése is nagy kárt okoz. Ilyenek lehetnek például számítógéptermek, orvoselektronikai eszközök, ipari berendezések, automata gyártósorok vagy radar/telekom eszközök.

Ma a RIELLO PS cég az európai éllovas a szünetmentes áramforrások (UPS) gyártásában.

A hosszú múltra visszatekintő szakmai tapasztalatnak köszönhetően több, mint 1500 darab eladott szünetmentes tápegység (UPS) telepítését, karbantartását és szervizelését végzik szakemberei országszerte.

Igény esetén teljeskörű, óriásteljesítményű szünetmentes áramellátási projektek kivitelezését is koordinálja a vállalkozás.

75 / 100
PRESTO-UPS Mérnökiroda Kft.
1116 Budapest, Vegyész utca 17-25.
+36 20 999 8020
Termékismertető
Riello Sentinel Power 5-10 kVA
Ideális megoldás kritikus, érzékeny terhelésekhez például az elektromos orvosi, biztonsági alkalmazások esetében, ahol a maximális megbízhatóság és rendelkezésre állás a legfontosabb. A sorozat 5-6kVA egy/egy-fázisú és 6,5-8-10kVA három/egy-fázisú modelleket tartalmaz, mindegyik kettős konverziós on-line technológiát (VFI) használ. A bemeneti és kimeneti szűrők növelik a védelmet az hálózat áramellátási zavarokat és a villámcsapásokkal szemben. Egyike a jelenlegi legjobb rendszereknek, köszönhetően a többféle üzemmód használatának, a szolgáltatásoknak (ECO mód és az Intelligens üzemmód), valamint a diagnosztikának (egyéni LCD kijelző, USB és RS232 interfész, komplett Powershield3 szoftver, EPO kapcsolatok és bővítő hely opcionális interfész kártyák számára).
Termékismertető
Riello Multi Sentry 10-200 kVA
A legmodernebb szünetmentes áramforrás, amely a lehető legnagyobb on-line kettős konverziójú teljesítményt éri el (VFI-SS-111) az IEC EN 62040-3-ben meghatározottak szerint. Úgy alakították ki, hogy védje a kritikus információs és telekommunikációs rendszereket, hálózatokat, szolgáltatásokat és eljárásokat, amelyek működését a rossz hálózati minőség és/vagy a hálózati tápellátás kimaradása megszakíthatja. Kapható méretek: 10-12-15-20-30-40-60-80-100-120-160-200 kVA, mind háromfázisú bemenettel és kimenettel. A MULTI SENTRY UPS az egyik leghatékonyabb UPS, hatása minimális a környezetre és az áramforrásra.
Termékismertető
Riello Master MPS 10 - 800 kVA
Master MPS sorozat maximális védelmet és teljesítmény minőséget biztosít bármilyen típusú terhelésekhez, különösen kritikus alkalmazások, rendszerek és elektromos orvosi berendezések, ipari folyamatok és távközlés eszközök területén. A Master MPS termékcsalád on-line kettős konverziós UPS (VFI SS 111 szerint IEC 62040-3 EN), leválasztó trafóval rendelkezik.
Termékismertető
Riello Master HP 100 - 600 kVA
A Master MPS sorozat az IT rendszerek és ipari berendezések maximális védelmét és magas minőségű áramellátását biztosítja az IGBT és DSP (Digital Signal Processor) processzorokkal megvalósított kétszeres konverziós on-line technológiának köszönhetően. Különösen alkalmas létfontosságú alkalmazásokhoz, VFI SS besorolással rendelkezik (Voltage and Frequency Independent) az IEC EN 62040-3 szabványnak megfelelően. Ez a sorozat a hagyományos tirisztoros egyenirányító helyett IGBT egyenirányítót tartalmazó új konfigurációval készült, szinuszos bemenő árammal.
Termékismertető
Riello Master HE 100 - 800 kVA
Jellegzetessége a kettős konverziós on-line technológia használata, amely IGBT és DSP ellenőrzés/szabályozást használ, ez gondoskodik a maximális védelemről. A magas minőség és zöldenergia bármely alkalmazási területet magába foglalja elsődlegesen adatközpontok, katasztrófavédelmi területek, távközlési szerverek, ipari folyamatok, biztonsági alkalmazások területén. 99,4% hatékonyság: nagyobb effektív teljesítmény áll rendelkezésre, ha összehasonlítjuk a hagyományos UPS-el, köszönhetően a pf=1 névleges teljesítménynek, mely független a működési hőmérséklettől.
Termékismertető
NextEnergy NXE
A NextEnergy kritikus alkalmazásokra kialakított UPS sorozat. A háromfázisú UPS transzformátor nélküli kettős átalakítású technológiát, VFI SS 111 kínál beépített IGBT háromszintes kivitellel. A Hatékonyság Szabályzó Rendszernek köszönhetően a NextEnergy a legmagasabb szintű hatékonyságot biztosítja még részterhelés esetén is. Egység teljesítménytényezője és a könnyen bővíthető rendszer ideális megoldást jelent bármely IT alkalmazás folyamatos üzemének biztosítására. A NextEnergy a holnap energiaigényeit szolgálja ki nagy hatékonysággal és alacsony üzemi költséggel.
Termékismertető
Riello Master Industrial 30 - 80 kVA
A Master Industrial számos telepítési környezetbe alkalmas ahol rezgés, mechanikai feszültség vagy por van jelen, és általában mindenhol, ahol az üzemi körülmények nem ideálisak a piaci normáknak megfelelő termékekhez. A Master Industrial kompakt méretekkel és magas minőségű kimenettel rendelkezik, ami maximális teljesítményvédelmet nyújt ipari alkalmazásokhoz. A Master Industrial on-line kettős konverziójú UPS (VFI SS 111 az IEC 62040-3 szerint) transformátor szigetelésű inverterrel.
Termékismertető
Riello Master HP UL 65 - 250 kVA
A hihetetlen minőségű, megbízhatóságú és energiatakarékos Master HP termékcsalád kibővült a 480Vac-60 Hz UL változattal, amely elérhető 65-250 kVA teljesítménytartományban. Az IGBT és DSP (Digital Signal Processor) processzorokkal megvalósított kétszeres konverziós on-line technológiának köszönhetően a Master MPS sorozat az IT rendszerek és ipari berendezések maximális védelmét és magas minőségű áramellátását biztosítja. Különösen alkalmas létfontosságú alkalmazásokhoz. VFI SS 111 besorolással rendelkezik (Voltage and Frequency Independent) az IEC EN 62040-3 szabványnak megfelelően. A hagyományos tirisztoros egyenirányító helyett IGBT egyenirányítót tartalmazó új konfigurációval készült, szinuszos bemenő árammal. Eltérően a piacon lévő más UPS technológiáktól, a kettős konverziós technológia galvanikusan szigetelt kimenet garantálja a minőségi tápegységet, az elektromos anomáliáktól teljesen védett bemeneti oldalon. Súlyos energiaellátási problémák esetén is állandó kimeneti teljesítményt biztosít.
Termékismertető
Riello Master FC 400 30 - 120 kVA
A Master FC 400 statikus frekvenciaváltó családot az alábbi modellek alkotják: 30-120 kVA és 50 vagy 60 Hz bemenet, valamint 400 Hz-es kimenet. Kettős konverziós technológiát használ (VFI SS 111 feszültség és frekvencia független az IEC EN 62040-3), integrált kimeneti transzformátor biztosítja a terhelés galvanikus leválasztását a hálózati zavarok esetén. A kimeneti feszültség 208 Vca (200/115V verzió kérésre). Az alapkivitel egy félvezetős generátor IGBT-alapú inverterrel PWM vezérléssel. Ideális olyan alkalmazásokhoz, mint például repülőgép-javítóműhelyek, hangárok, repülőgép táplálása polgári repülőtereken és katonai bázisokon.