RIELLO moduláris szünetmentes áramforrások (UPS) – PRESTO-UPS Kft.

Riello Moduláris UPS-ek

Riello Moduláris UPS-ek

A digitális technológia szinte minden területen erősen befolyásolja a napi tevékenységet, például az egészségügyben, áramtermelésben, szociális hálózatban, telekommunikációban, a kereskedelmi és képzési területen. Az adattároláshoz, feldolgozáshoz és átvitelhez kapcsolódó berendezéseknek és tevékenységeknek a legmegbízhatóbb áramforrásokra van szükségük.

A moduláris UPS-ek az igényekkel együtt nőnek túlméretezés nélkül – ami optimális mind a kezdeti beruházások, mind a teljes költség szempontjából. Ha az igény növekszik, a Riello moduláris megoldásaival meg tudja növelni teljesítőképességét, megtartva a legmagasabb szintű védelmet, rendelkezésre állást, tartalékot és beruházási megtakarítást.

69 / 100
PRESTO-UPS Mérnökiroda Kft.

Információ kérése:

RIELLO moduláris szünetmentes áramforrások (UPS) – PRESTO-UPS Kft.

1116 Budapest, Vegyész utca 17-25.
+36 20 999 8020
Termékismertető
Riello Multi Power 45-294 kVA
A Riello Multi Power (MPW) a legújabb moduláris felépítésű UPS adatközpontokhoz és egyéb kritikus áramfelhasználásokhoz.A fontos számítógépek és IT-rendszerek védelmét szolgálja maximális működési időt biztosítva. Az MPW az igényekkel együtt nő az UPS túlméretezése nélkül - ami optimális mind a kezdeti beruházások, mind a teljes költség szempontjából. Ha az igény növekszik, a Riello MPW moduláris megoldás meg tudja növelni teljesítőképességét, megtartva a legmagasabb szintű védelmet, rendelkezésre állást, tartalékot és beruházási megtakarítást.
Termékismertető
Riello Multi Guard Industrial 20-160 kVA
A Multi Guard Industrial sorozatot folyamatos áramszolgáltatásra fejlesztették ki speciálisan az olyan szektorok számára, amelyek a sajátos környezeti feltételek vagy védelmet igénylő ipari folyamatok miatt kritikusnak minősülnek. Különálló 20 kVA változatban és 20 - 160 kVA közötti moduláris változatban is kapható. Alkalmazkodik a bemeneti feszültséghez, két változatban kapható: egyfázisú és háromfázisú kimenettel, míg a bemeneti oldal mind 120°-al eltolt fázisú hármas háromfázisú tápellátást (háromfázisú 400 V+N), mind fázisban lévő hármas tápellátást (egyfázisú 230 V+N) befogad. Az UPS a tápellátás felismerő funkciónak köszönhetően alkalmazkodni tud a bemeneti tápellátáshoz külön konfiguráció nélkül, biztosítva ugyanazt a teljesítményt mindkét feszültségfajta esetén.