Új villámvédelmi tartók az Electraplan kínálatában

2022.09.13.

villámvédelmi tartó-og

Univerzális villámvédelmi tartók, különféle típusú tetőfedésekre felszerelhetők a tetőfedést megsértő mechanikai rögzítés nélkül, ragasztással, illetve lapos- vagy kis hajlású tetőkön nagy súlyuknak köszönhetően ragasztás nélkül.

Tartós külső burkolatuk kiváló minőségű polietilénből készül, mely ellenáll a hosszú távú napsugárzásnak. A betonterhelés a burkolaton belül helyezkedik el a tetőfedés károsodásának elkerülése érdekében. Strukturált alapfelületük jó tapadást biztosít a tetőfelülethez.

OG1 villámvédelmi tartó

villámvédelmi

Univerzális tartó villámvédelmi rendszerek számára, nagy téglalap alakú alappal. Négyszögletes alap nagy, 227 cm²-es felfekvési felülettel a tetőn, dupla, önzáró kábelbilincsek.

OG2 villámvédelmi tartó

villámvédelmi tartó_OG2

Klasszikus, kerek, univerzális villámvédelmi tartókonzol, minden lapostetőhöz alkalmas. A dupla, szilárdan tartó kábeltartók is megkülönböztetik a piacon kapható kerek konzoloktól. Kerek alap nagy, 154 cm²-es érintkezési felülettel. Dupla, önzáró kábeltartók.

OG3 villámvédelmi tartó

villámvédelmi tartó_OG


Az OG2 tartó megemelt változata, mely nagyobb távolságot biztosít a tetőtől a villámvédelmi levezető számára. Gyúlékony anyagú tetőfedő anyagokhoz, illetve olyan tetőkhöz, ahol más vezetékek is futnak a tetőn, vagy a fedés nem sík. A konzol a vezetéket 11 cm-rel a tető felett vezeti. Nincs szükség külön távtartókra a vezetéknek a tetőtől való távoltartására. Kerek alap nagy, 177 cm²-es érintkezési felülettel a tetőn. Dupla, önzáró kábeltartók

Minden típusú tetőfedésre felszerelhető, mint pl.: fémlemez, fém cserepeslemez, kerámia és betoncserep, bitumenes zsindely. A konzolok szerelési távolsága a beépítési tervtől függően 70-120 cm között változik. Vízszintes felületeken nem szükséges a konzolokat a tetőhöz rögzíteni. Hagyományos kötőanyagokat vagy ragasztókat használnak legfeljebb 12 °-os dőlésszögű tetőkön.

OG4 villámvédelmi tartó

villámvédelmi tartó_OG4

Ez a tartó teljesen újrahasznosítható: leszerelés után a tartós műanyag rész könnyen elválasztható a nagynyomású préselt betonelem súlytól. A kábeltartók 2 változatban kaphatók különböző kábelátmérőkhöz.

OG5 univerzális beépítési tartó

villámvédelmi tartó_OG5

Klasszikus tartó 2,5 kg tömegű fagyálló betonnal töltve, két bilinccsel 20-25 mm átmérőjű csövekhez és kábelekhez. Minden kerek cső, valamint a kábelek is biztonságosan rögzíthetők a szerelőkeretekre. Széles távolság az önzáró bilincsek között.
strukturált alapfelület, amely jó tapadást biztosít a tetőfelülethez

OG6 Technikai alap

villámvédelmi tartó_OG7

Univerzális talp széles körű felhasználásra állványok, hűtőegységek és fotovoltaikus szerkezetek alapjaként. A két rögzítési furatnak és a nagy súlynak köszönhetően univerzális rögzítési megoldás. 2,5 kg tömegű fagyálló betonnal töltve, egy alap maximális terhelhetősége 200 kg. Univerzálisan alkalmazható minden felületen. Ellenáll a hosszú távú napsugárzásnak.

OG7 villámvédelmi tartó

villámvédelmi

Klasszikus villámvédelmi konzol. A kábel rögzítése bepréseléssel történik, ez biztosítja a kábel stabil tartását. Kerek alap 140 cm²-es tetővel érintkező felülettel, dupla, önzáró süllyesztett kábeltartók.

73 / 100
Electraplan Termelő Kft.

Információ kérése:

Új villámvédelmi tartók az Electraplan kínálatában

2030 Érd, Budafoki út 10
+36-23-521-300