Lézerrel perforált HPL táblák

2024.06.12.

CELLON és FORMBOARD TOP PINE perforált, lézervágott HPL táblák

Az ESAL Hungária Kft. portfóliója tovább bővült a svájci BRUAG AG lézerrel perforált HPL anyagú erkélykorlátaival és burkolataival. Az új termékek különféle építészeti igényeket elégítenek ki. A táblák erkélykorlátként, árnyékoló elemekként, akusztikai rendszerként, balkon válaszfalként, kerttervezési elemként, valamint fal- és mennyezetburkolatként használhatók.

A BRUAG AG portfóliából olyan burkolati megoldások közül választhatnak, amelyek nemcsak funkcionálisan, hanem esztétikailag is egyediek. A termékek tökéletesen illeszkednek a modern építészeti stílushoz, és hozzájárulnak a harmonikus, komfortos lakókörnyezet megteremtéséhez.

Erkélykorlátok CELLON® perforált, lézervágott HPL táblákból

Ideális megoldás a stílusos, félig átlátszó erkélykorlátokra. A tábla anyagának köszönhetően alacsony felülettömegű, az erkélykorlátok átláthatósága teljesen az egyéni igényekhez igazítható, így biztosítva a kívánt kilátást és a betekintés elleni védelmet.

CELLON és FORMBOARD TOP PINE perforált, lézervágott HPL táblák (5)

Toló és nyíló árnyékoló elemek

A portfólióban meglévő vagy akár egyedileg tervezett perforálási mintáival az árnyékolás áteresztő képessége az adott földrajzi viszonyokhoz igazítható. A CELLON® HPL tábla kis tömegének köszönhetően szinte minden toló és nyíló szerelvénnyel szerelhető, így könnyen mozgatható.

Erkély akusztikai rendszerek

A lakások erkélye és terasza a pihenés és kikapcsolódás helye. Az emeleti födémeken és a nagy üvegfelületeken az utca vagy a szomszéd zaja befelé, míg a teraszon beszélgetők zaja az utca felé verődik. Az akusztikai megoldásoknak köszönhetően ez jelentősen csökkenthető, így az erkély valóban a pihenés helye lehet. A FORMBOARD TOP PINE® vagy CELLON® panelek nemcsak akusztikailag, hanem esztétikailag is lenyűgözőek.

CELLON és FORMBOARD TOP PINE perforált, lézervágott HPL táblák (5)

Balkon válaszfalak és szekrények

A CELLON® vagy FORMBOARD TOP PINE® felhasználásával egyedi erkélyelválasztó falak tervezhetők, amelyek funkcionálisan és vizuálisan is egyediek. A zárt panelek átlátszatlanok, perforációval félig átlátszóak, így biztosítva a privát szférát és a világos, barátságos környezetet. Háttérvilágítással ez a hatás tovább fokozható.

Kerttervezési elemek

A CELLON® és a több mint 100 tervezési lehetőség segítségével a kerttulajdonosok, kerttervezők megvalósíthatják kerti álmaikat. Az elemek átláthatósága az igényekhez igazítható, és a törhetetlen anyag nagy szélterhelésű területeken is ideális.

Fal- és mennyezetburkolatok

MDF, CELLON® vagy tölgy PLYWOOD perforált táblák segítségével a helyiségek élményszerűvé válnak. Akár LED-ekkel háttérvilágított, akár színes filccel kiegészített vagy egyszerűen átlátszó, ezek a panelek segítenek a szoba üdítő hangulatának megteremtésében. A táblákat az ügyfél kívánsága alapján készítik, hogy egyedi és kellemes környezetet érjenek el.

CELLON és FORMBOARD TOP PINE perforált, lézervágott HPL táblák
80 / 100
Esal Hungária Kft.
2040 Budaörs Szabadság u. 117.
+36 70 70 31 888