Megújult a Polmetál Pruszynski termékkatalógusa

2023.04.20.

2023-ban weboldala mellett termékkatalógusát is megújította a Polmetál Pruszynski. A 48 oldalas kiadványból teljes körű áttekintést kaphatunk az acél építőipari termékeket gyártó és forgalmazó vállalat kínálatáról.

Polmetál Pruszynski Termékkatalógus

A folyamatos innovációnak köszönhetően az elmúlt években is számos új, prémium minőségű acél építőipari termék került be a Polmetál Pruszynski kínálatába, köztük a Fiord és a Tigra cserepeslemez, valamint a TP-26 SUPER trapézlemez. A lengyelországi gyökerekkel rendelkező építőipari cégcsoport hazai vállalata több, mint két évtizede van jelen a magyarországi piacon, és a forgalmazás mellett hazai gyártókapacitást is üzemeltet Vas vármegyében. Ezen a telephelyen készülnek a Pruszynski új, gondozásmentes acél kerítéslécei is.

A most kiadott katalógusban nemcsak az újdonságok, hanem a gyártott és forgalmazott termékek teljes köre megtalálható. Átfogó képet kaphatunk a tetőfedésre alkalmas cserepeslemezek, korcolt lemezek és trapézlemezek kínálatáról, a homlokzatburkolatként használható megoldásokról, továbbá az elérhető szerkezeti elemekről, álmennyezetekről, ereszcsatorna-rendszerekről is. A kiadványban bemutatásra kerülnek a választható bevonatok és a színpaletta is.

Az új katalógus jól áttekinthető és látványos formában mutatja be a kínálatot, egyaránt törekedve a pontosságra és az információgazdagságra, így magánszemélyeknek és szakembereknek is hasznos lehet.

A katalógus elérhető a Polmetál Pruszynski telephelyén, legfontosabb viszonteladó partnereinél, valamint online formában a https://pruszynski.hu/letoltesek oldalon.

74 / 100
Polmetal Pruszynski Kft.

Információ kérése:

Megújult a Polmetál Pruszynski termékkatalógusa

9736 Tormásliget, Iparterület 127/5.
+36-94-565-164; +36-30-520-3695; +36-30-850-2576; +36-30-682-2731