Spóroljon alapterületet – növelje háza hasznos alapterületét ALBAFALLAL!

2023.04.12.

Növelje alapterületét Albafallal 57

Az ALBAFAL belső terekben használatos, nútféderes kialakítású gipsz falazóelem, mely ideális választás önhordó térelhatároló, tűzgátló és előtétfalak építéséhez. Magas hanggátlást és kiváló tűzállóságot biztosít kétoldali tűzkitéttel szemben is.

Az ALBAFAL modern, költséghatékony falazási módszert kínál úgy, hogy a hagyományos módon rakott falak megbízhatóságát és tömörségét is garantálja. Az ALBAGIPS rendszerek használatával jelentősen megrövidíthető a projekt kivitelezési ideje a hagyományos, vakolt technológiához képest.

Növelje alapterületét Albafallal

Helytakarékos – az elérhető legnagyobb alapterület alakítható ki felhasználásával

Az elemek felülete tökéletesen sík, vakolni, hálózni nem kell, így megspórolhat egy munkafázist – időt és pénzt takaríthat meg!

A rendszer felépítéséből adódóan száraztechnológiának minősül, kivitelezése rendkívül gyors és egyszerű. A kész fal súlya töredéke a hagyományos falazatokénak. A nyíláskialakítás áthidaló nélkül, saját anyaggal megoldott. Megfelelő rögzítőelem alkalmazásával a szerkezet nagy súlyokkal terhelhető.

Az ALBAGIPS válaszfal rendszerekkel jelentős alapterületet is lehet spórolni, melynek köszönhetően az amúgy is magas építési költségek fajlagosan alacsonyabban tarthatók. Ez egy családi háznál 2-3 m2, egy nagyobb társasháznál akár 40-50 m2 nettó alapterület nyereséget is jelenthet!

Albafal

A fenti előnyöket figyelembe véve számos cég választja az ALBAGIPS termékeit, mert gyors, költséghatékony, masszív, és megbízható a minősége, mely tulajdonságok növelik a versenyképességet.

75 / 100
Albagips Exim Kft.
8000 Székesfehérvár Rét u. 1. 1.em.
Kapcsolódó hírek és ismertetők