Szerelt, átszellőztetett homlokzatok a fischertől

2023.02.24.

homlokzatok fischer rögzítés

Teljes rögzítési rendszerek átszellőztetett homlokzatokhoz 

A fischer cégcsoport homlokzati rendszerek üzletága innovatív és kiváló minőségű komplett megoldásokat kínál átszellőztetett homlokzatok biztonságos és esztétikus rögzítéséhez. A vállalat a termékek mellett szolgáltatások széles skáláját nyújtja a tervezők és a homlokzatépítő kivitelezők számára a projekt kezdeti szakaszától a sikeres befejezésig.

A megfelelő megoldás minden alkalmazáshoz

A fischer homlokzati rendszerek szinte minden burkolóanyaghoz kínálnak rögzítési megoldást. A szálcement vagy a HPL látható rögzítése szegecsekkel vagy csavarokkal oldható meg. A kerámia és a terrakotta kapcsos megoldásai láthatóan és rejtve egyaránt megvalósíthatók. Speciális rögzítőprofilok állnak rendelkezésre fém kazetták rejtett rögzítéséhez. A fischer pontmegfogások a homlokzati panelek rejtett, feszültségmentes rögzítését a hátsó oldalon biztosítják, hátsókúpos furatokban. Az egyes paneleket vagy akár az összes panelt később könnyedén lehet cserélni. A változó panelvastagságokat kompenzálhatjuk távolságtartó hátsókúpos dübelek használatával. Ez a módszer lehetővé teszi az egységes homlokzati kép megvalósítását, valamint a gyári előkészítést (furatkialakítást) is.

homlokzat
fischer BWM ATK 100+103 könnyű homlokzati panelekhez

A háttérszerkezet megoldások széles skálája

A fischer homlokzati rendszerek kulcseleme a fischer BWM ATK 101+103 háttérszerkezet. Nagy terhelésekre, nagy méretű, nehéz terméskő lapokhoz és nem teherhordó épületszerkezetek áthidalására tervezték. A fischer BWM ATK 100+103 rendszer a hatékony megoldás a könnyű panelekből készült külső homlokzatok gyors telepítésére. A háttérszerkezet csökkenti a helyszíni szerelés idejét, felújítások során lehetővé teszi a könnyű panelcserét.

A fischer homlokzati rendszerek legfontosabb jellemzői

 • Gyors és egyszerű telepítés
 • Alacsony karbantartási költségek
 • Hosszú élettartam
 • Időjárás elleni védelem
 • Nagy energiahatékonyság

A fischer homlokzati rendszerek előnyei

 • Teljes rendszer egyetlen gyártótól
 • Gyors szállítás és egyszerű szerelhetőség
 • A teljes rendszer költséghatékonysága fischer minőséggel
 • Független bevizsgáló szervezet által tanúsított rendszerek, illetve saját laboratóriumi tesztek
 • Helyszíni szaktanácsadás
 • Technológiai vezető szerep

fischer homlokzati segédlet

Digitális eszköz építészek, előkészítő mérnökök és kivitelezők számára. Néhány kattintással megtalálhatja a megfelelő fischer homlokzati rendszert, amely teljes megoldást kínál átszellőztetett homlokzatok megvalósításához. A homlokzati megoldásokat a burkolat anyaga, a rögzítés típusa, a falszerkezet, az épület szerkezete, a szigetelés vastagsága és az elérni kívánt hőtechnikai hatékonyság szerint választhatjuk meg. Az adatok megadása után a program az ajánlást egy letölthető fájl formájában készíti el. Ez a rendszerleírás mellett további hasznos információkat is tartalmaz, például CAD rajzokat, BIM adatokat, műszaki tulajdonságokat és pályázati előírások kidolgozását. Így gyorsan és egyszerűen kaphat a homlokzati projektre előzetes megoldási javaslatot.

homlokzatok fischer rögzítés

homlokzatok fischer rögzítés
70 / 100
fischer Hungária Bt.

Információ kérése:

Szerelt, átszellőztetett homlokzatok a fischertől

1117 Budapest Szerémi út 7/b
+36/1-347-97-55; +36/1-347-97-56