Tonality átszellőztetett kerámiahomlokzat

2023.08.18.

kerámiahomlokzat

Az ESAL Hungaria Kft. újabb mérföldkőhöz érkezett: immár nemcsak a Swisspearl szálcement hivatalos magyarországi képviselője, hanem a Tonality átszellőztetett kerámiahomlokzat termékek kizárólagos magyarországi forgalmazását is ellátja.

Ez lehetővé teszi, hogy ügyfeleinek még szélesebb körű megoldásokat kínáljon és egyben megteremtse a két prémium márka közötti szinergiát. A Swisspearl és a Tonality kombinációja kiemelkedő előnyökkel jár: mindkét termékcsalád rendkívül magas minőséget képvisel tartósságban és esztétikában egyaránt. Ennek köszönhetően még rugalmasabb egyedi megoldások válnak megvalósíthatóvá. A Tonality széles szín- és formaválasztéka lehetővé teszi, hogy az építészek kreativitásukat szabadon kibontakoztathassák, és olyan homlokzatokat tervezhessenek, amelyek harmonizálnak a környezettel.

Az ESAL Hungaria Kft. elkötelezett az építészeti kreativitás támogatásában, és mostantól a Swisspearl és a Tonality termékek egyszerre elérhetőek a kínálatban. A cég weboldalán további részletek találhatók a termékekről, a cég szakemberei szívesen segítenek az adott projekthez optimális megoldások kiválasztásában. Tapasztalja meg a minőséget és a változatosságot egy helyen!

Tonality átszellőztetett kerámiahomlokzat Forfatterhuset_Kindergarten_Kopenhagen_DK

Tonality átszellőztetett kerámiahomlokzat Salzburg Fürdő
81 / 100
Esal Hungária Kft.
2040 Budaörs Szabadság u. 117.
+36 70 70 31 888