Új mikrooldalt fejlesztett a Xella a Multipor ásványi hőszigetelő lapjának bemutatására

2022.10.10.

Új mikrooldalt fejlesztett a Xella a Multipor ásványi hőszigetelő lapjának bemutatására 1

2022 őszére, az energiaválság berobbanásának kezdetére, időzítette a Xella Magyarország Kft. az új mikrooldalának elindítását, ahol minden szükséges információ egy helyen megtalálható a már 25 éve forgalomba került Multipor ásványi hőszigetelő anyagról.

A Multipor stabil, ásványi kristályszerkezetű szigetelő lap, mely nem tartalmaz szálas anyagot, így új alternatívát nyújt a hagyományos, szálas vagy műanyaghab anyagokkal szemben. Lúgos kémhatása alapvetően megakadályozza a gombák és penészspórák elszaporodását. Szerkezete masszív és homogén.

Gyártása környezettudatos technológiával, természetes szervetlen alapanyagok (homok, cement, víz) felhasználásával történik. Sajnos technikailag még nem kivitelezhető a termék teljes CO2-semleges gyártása, ezért ennek ellensúlyozása érdekében 2022-től a Xella csoport különböző klímavédelmi projektek megvalósulásának támogatását tűzte ki fő céljául. A Multipor lap elengedhetetlen részévé vált a vállalat ESG stratégiájának, melynek kulcsfontosságú eleme, hogy a konszern CO2-lábnyomát 2030-ig 30 százalékkal csökkenti, így harcolva a globális felmelegedés ellen. Ennek a törekvésnek a vizuális hangsúlyozása a 2008 óta már jól ismert sárga Multipor márkajelzés megváltoztatása egy erőteljes zöld színre.

Az új oldal a böngészőből közvetlenül a www.multipor.hu beírásával, illetve közvetetten is elérhető a www.xella.hu vállalati főportálról. A reszponzív weboldalon megtalálható a termék négy ajánlott szerkezeti megoldása és az ezekhez kapcsolódó legfontosabb tervezési alapadatok, kivitelezési útmutatók. A Multipor lapok felhasználási területei lehetnek:

  • Homlokzati hőszigetelés – optimális megoldás külső falak, homlokzatok energiahatékony, fenntartható és környezetbarát szigetelésére új építés, valamint felújítás esetén.
  • Alulról hűlő födém hőszigetelése – A mélygarázsok, pincék, folyosók és nyitott átjárók födémszerkezeteinek hővesztesége jelentős mértékű, ezért ezek szigetelésére a Multipor műszaki paramétereiből adódóan ideális megoldás.
  • Belső oldali hőszigetelés – a lapokkal történő belső oldali hőszigetelés megoldást nyújt a szerkezet hőszigetelő képességének javítására ott, ahol a határoló szerkezet hőszigetelése a külső oldalon nem valósítható meg.
  • Sómentesítő rendszer – Egészséges, költséghatékony és környezetbarát megoldás a sóval terhelt falazatok javítására, felújítására. Hatékony módszer a mezőgazdasági vagy ipari objektumként használt épületek lakó, illetve kereskedelmi célra történő átalakítása során, templomok és műemléki létesítmények falazatainak felújítására.

Az építkezők munkáját tovább segítik a szakszerű beépítést szemléltető kivitelezési videók.

Új mikrooldalt fejlesztett a Xella a Multipor ásványi hőszigetelő lapjának bemutatására 1

A Multipor termékekkel új lehetőségek nyílnak mind a meglévő épületállomány, mind az új építésű épületszerkezetek hőszigetelő képességének javítására, ezáltal esélyt adva az ingatlanok gazdaságos üzemeltetésére, hosszú távú fenntarthatóságára. A számos referencia közül néhány épületet a webhely bővebben is bemutat.

Új mikrooldalt fejlesztett a Xella a Multipor ásványi hőszigetelő lapjának bemutatására 1
73 / 100
Xella Magyaroszág Kft.

Információ kérése:

Új mikrooldalt fejlesztett a Xella a Multipor ásványi hőszigetelő lapjának bemutatására

1139 Budapest, Forgách utca 11-13
06-80-69-69-00