GENIO Wallart innovatív falpanelek

2023.08.16.

Genio Wallart falpanel

Genio Wallart falpanel

Genio Wallart falpanel

Genio Wallart falpanel

Genio Wallart falpanel

Genio Wallart falpanel

A Genio egy abszolút egyedülálló, innovatív falpanel, amely forradalmasítja szerelt falburkolatok és válaszfalak építését. 

A Genio okospanelek nemcsak költséghatékonyabbak, de jóval több felhasználási lehetőséget is nyújtanak, mint a hagyományos gipszkarton elemek.

Testreszabható designmegoldások

A GENIO teljesen testreszabható, ezáltal különleges, változatos designmegoldásokat tesz lehetővé. A panelek széles választékban állnak rendelkezésre, beleértve a fényes és matt, füstös vagy ezüst tükör felületeket, krétával írható fekete vagy színes markerral írható fehér tábla felületeket. Ráadásul minden felület testre szabható logókkal vagy képekkel, amelyek a legújabb, rendkívül tartós digitális nyomtatási technológiával készülnek.

A teljes GENIO kollekció Olaszországban, Venetóban készül. Az 50 éves múltra visszatekintő vállalat évente több mint 40 millió darabot állít elő, ami garanciát nyújt a minőségre és az folyamatos elérhetőségre. A GENIO-t egy tapétákat is gyártó vállalat gyártja, ami nagy előny a felhasználó számára, mivel lehetővé teszi a tapéták használatát tökéletes koordinációban a panelekkel. Az összhatás tökéletes lesz, mivel a nyomtatások ugyanazon technológiával készültek a tapétára és a panel felületére.

Tiszta beépítés, higiénikus használat

A GENIO panelek nem sérülnek meg az összeszerelés során, mivel védőfóliával ellátva érkeznek a helyszínre, és a beépítéskor nem szennyezik a környezetet, mivel késztermékként kerülnek beépítésre, és semmilyen további felületi befejező munkát nem igényelnek. Beépítés után után egyszerűen el kell távolítani el a védőfóliát, le kell törölni le egy puha ruhával, vízzel vagy semleges szappan oldattal. A használat során ugyanilyen módon bármikor tisztítható. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a Genio ideális olyan felhasználási területekre, ahol az épület működése nem állhat le hosszú időre.

Genio_Wallart_falpanel

Mindig tökéletes eredmény

A GENIO panelek beépítésekor a végeredmény nem függ az összeszerelést végzők szakértelmétől, mint tapétázás, gipszkartonszerelés vagy festés esetében. A Genio moduláris kialakításának köszönhetően az összeszerelés rendkívül egyszerű, a felület mindig teljesen sík, ennek köszönhetően a végeredmény minősége kimagasló.

Teherbírás

A 18 mm vastagságú, gyártói utasítások szerint összeszerelt GENIO panel teherbíró, lehetővé teszi olyan elemek rögzítését a felületre, mint például klímaberendezések, polcok, műszaki eszközök.

Pontosan előre tervezhető költség

A projekt sikeréhez és az ügyfél elégedettségéhez elengedhetetlen a költségek pontos kiszámítása, a minőségi garancia és az egyszerű beépítés. A GENIO mindezt kínálja: a panelt minden szükséges kiegészítővel szállítják, így egyszerűen és tökéletes minőségben beépíthető. Modularitásának köszönhetően a projekt költsége könnyen, pontosan előre kiszámítható.

falpanel

Rugalmas beépítési lehetőségek

A GENIO egyik előnye a rugalmas felhasználhatósága. Alkalmazható bármilyen helyszínre, könnyen alakíthatók ki szokatlan formájú falak, egyszerűen készíthetők el a fal mögötti gépészeti berendezések ellenőrző nyílásai illetve az elektromos szerelvénynek helyei.

Minimális karbantartás

A GENIO nem igényel különösebb karbantartást, ellentétben a hagyományos falakkal, amelyek rendszeres festést igényelnek. A GENIO-t egyszerűen le kell mosni egy puha ruhával, semleges mosószer oldattal.

Méretek

A panelek különböző méretekben állnak rendelkezésre a hulladék minimalizálásának érdekében. A 600 mm széles elemek ideálisak kis terekhez és különösen előnyösek a szállításkor. A 1220 mm széles panelek ideálisak nagy felületű falakhoz. Magasságuk 2780 mm vagy 3600 mm.

GENIO Wallart, a fentartható falpanel

A GENIO panelek vagy FSC minősítésű, helyes és felelős módon, szigorú környezeti, társadalmi és gazdasági normáknak megfelelően kezelt erdőkből származó faanyagból, vagy 100%-ban újrahasznosított forgácslapból készülnek.

Az újrahasznosítás segít elkerülni évente mintegy 8 millió fa kivágását. Mindkét verzió az amerikai CarbP2 és az EPA TSCA Title VI szabvány előírásainak megfelelő, amelyek célja a faalapú anyagok formaldehid-kibocsátásának csökkentése és ellenőrzése.

A panelek bevonata 100%-ban újrahasznosított PET alapanyagból készül, amely PET palackok visszanyeréséből származik. A termék bevezetése óta több mint 1,5 milliárd palackot hasznosítottak újra. A vállalat küldetésének része, hogy folyamatosan környezetbarát és újrahasznosítható anyagokat használjon, hogy hozzájáruljon bolygónk védelméhez.

73 / 100
Social Birtok Kft.

Információ kérése:

GENIO Wallart innovatív falpanelek


Kizárólagos CEE Képviselő:
Social Birtok Kft.
Favaro Roberto: +36202603505
Favaro Stefano: +36203431322