Beltéri falfestékek – PPG Trilak Kft.

falfesték

Amikor beltéri falfelületek festésére kerül sor, a Héra márka rendkívül széles termékkínálata megbízható minőségben áll rendelkezésre.

A termékpaletta bármely lakberendezési stílus esetén megállja a helyét, hiszen a fehér mellett az aktuális trendek alapján válogatott színekben kapható festékeket magába foglal. A színes Héra beltéri falfestékek nemcsak készre kevert színekben, hanem egyedi igények alapján is elérhetők, így otthonának falait teljes mértékben egyéni árnyalatok boríthatják.

A felvitt diszperziós festék fedőképességének és egyenletességének optimalizálásában a Héra alapozók játszanak főszerepet. A Héra penészgátló termékek alkalmazása a párásabb helyiségekben jövőbeni bosszús pillanatoktól óvhatja meg felhasználóját.

77 / 100
PPG Trilak Kft.
1238 Budapest, Grassalkovich út 4.
+36 1-421-6100
Termékismertető
Héra Mészfesték
A Héra Mészfesték kiváló fedőképességgel rendelkezik és könnyen hengerelhető, így gyorsan és hatékonyan alkalmazható. Emellett pára- és légáteresztő bevonatot képez, ami megakadályozza a nedvesség felhalmozódását a falakon. A termék természetesen higiénikus és fertőtlenítő hatású, mivel az oltott és érlelt mész jó tulajdonságait ötvözi.
Termékismertető
Héra Diszperzit mennyezet- és falfesték
A Héra Diszperzit mennyezet- és falfesték jó fedőképességgel és könnyű hengerelhetőséggel rendelkezik, miközben pára- és légáteresztő bevonatot képez, amely ideális megoldás beltéri felhasználásra. Emellett a termék költséghatékony és Héra Színezőpasztákkal színezhető.
Termékismertető
Héra Beltéri falfesték
A Héra Beltéri falfesték kiváló fedőképességgel bír és nem tartalmaz hozzáadott oldószert. Könnyen hengerelhető, és pára- és légáteresztő bevonatot képez, amely ideális a falaknak a nedvességgel szembeni védelmére. Héra Színezőpasztákkal színezhető.
Termékismertető
Héra Gold beltéri falfesték
A Héra Gold beltéri falfesték kiemelkedő fedőképességgel bír, és esztétikus, matt bevonatot képez, amely a falaknak elegáns megjelenést kölcsönöz. Emellett pára- és légáteresztő, illatosított. Héra Színezőpasztákkal színezhető.
Termékismertető
Héra Diszperzit beltéri falfesték
A Héra Diszperzit beltéri falfesték kiváló fedőképességgel bír, könnyen hengerelhető, és pára- és légáteresztő is. Törtfehér hatású és színkeverőgépen színezhető.
Termékismertető
Héra Prémium Latex beltéri falfesték
A Héra Prémium Latex beltéri falfesték tartós, könnyen tisztántartható bevonatot képez, amely kiemelkedő fedőképességgel rendelkezik, és magas fehérséggel bír. Emellett pára- és légáteresztő bevonatot képez.
Termékismertető
Héra Prémium Selyemfényű belső falfesték
A Héra Prémium Selyemfényű belső falfesték nagy igénybevételű felületekre ajánlott, könnyen tisztítható és fertőtleníthető. A festék alkalmazható üvegszövet tapétára is, és kiemelkedő fedőképességgel rendelkezik. Több ezer színárnyalatra keverhető, így széles körű színválasztékot kínál.
Termékismertető
Héra Színezőpaszta és festék
A Héra Színezőpaszta és festék kiváló minőségű, élénk színárnyalatokkal rendelkezik, és alkalmas beltéri és kültéri diszperziós fal- és homlokzatfestékek színezésére. Önmagában is használható falfestékként, illetve díszítőfestéshez és falfestmények készítéséhez is.
Termékismertető
Héra Prémium színes beltéri falfesték
A Héra Prémium színes beltéri falfesték latex alapú, rendkívül jó fedőképességgel rendelkezik, légáteresztő és illatosított. Elérhető 50 divatos színárnyalatban.
Termékismertető
Héra Ceramic mosható beltéri falfesték
A Héra Ceramic mosható beltéri falfesték foltmentesen tisztítható, extra dörzsálló, hidrofób és páraáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik. Emellett fertőtleníthető és hipoallergén bevonatot biztosít.
Termékismertető
Héra Clean&Style extra beltéri falfesték
A Héra Clean&Style extra beltéri falfesték fertőtleníthető, dörzsálló, vízlepergető és foltálló. Ideális olyan helyekre, ahol fontos a higiéniai körülmények megőrzése.
Termékismertető
Héra folttakaró alapozó
A Héra folttakaró alapozó különösen alkalmas tűzeset utáni kormos falak felújítására közbenső rétegként. Kitűnően szigeteli (izolálja) a beázásból származó foltokat, a dohányfüstös falfelületeket. Meggátolja a nikotinfoltok és a beázásokból, rozsdásodásból eredő foltok kiújulását.
Termékismertető
Héra Prémium Latex 3in1 alapozó
A Héra Prémium Latex 3in1 alapozó szíváskiegyenlítő, fedésbiztosító és tapadásfokozó hatással rendelkezik. Megkönnyíti a színes falfestékek használatát, javítja a falfesték kiadósságát, látható bevonatot képez, páraáteresztő, ideális gipszkarton alapozására. Beltéren és kültéren is alkalmazható, színkeverőgépen és Héra színezőpasztával is színezhető.
Termékismertető
Héra Falfix diszperziós mélyalapozó
A Héra Falfix diszperziós mélyalapozó elősegíti a festék tapadását, kiegyenlíti az alapfelület nedvszívóképességét és páraáteresztő tulajdonsággal rendelkezik. Ideális alapozásra, mielőtt a falfestéket felvisszük.
Termékismertető
Héra penészgátló belső falfesték
A Héra penészgátló belső falfesték kiváló fedőképességű. Megelőző védelem céljából, vagy megfelelő előkészítés után a már szennyezett felületeken is alkalmazható. Biocid tartalmú, meggátolja a penészgomba és algafoltok kialakulását.
Termékismertető
Héra Prémium penészgátló adalék
A Héra Prémium penészgátló adalék Héra fehér vagy színes beltéri falfestékekbe keverve a termékeknek penészgátló tulajdonságot biztosít. Kifejezetten ajánlott párásabb helyiségekbe, fürdőszobába, konyhába való használata.
Termékismertető
Héra penészgátló lemosóoldat
A Héra penészgátló lemosóoldat megszünteti és megelőzi a penészes, algás felületek fertőzöttségét. Baktériumölő hatású, kül- és beltéri felületeken festett, tapétázott falakon, műkőtárgyakon, kádillesztéseken, szanitereken, csempén, fugán kialakult gomba, penész és algafertőzések megszüntetésére és a fertőzés megelőzésére ajánlott. Felvitele előtt a kiváltó ok megszüntetése szükséges.
Termékismertető
Héra Rusztikus belső falfesték
A Héra Rusztikus belső falfesték erősen strukturált, dekoratív felületet ad. Alkalmas a felületi egyenetlenségek eltüntetésére, "fűrészporos tapéta" jellegű felületek kialakítására.