Kültéri falfestékek, homlokzatfestékek – PPG Trilak Kft.

kültéri homlokzatfestékek

A PPG Trilak homlokzatfestékei kiváló fedőképességűek, könnyen felhordhatóak, sőt, színkeverőgépen több ezer UV-álló színben színezhetőek, így biztosan megtalálja mindenki a számára megfelelőt, akár meszes vagy ásványi festékek átfestésére, akár nemesvakolatokhoz vagy tégla- és homoktégla felületekhez keresi az igazit.

Kiválasztáskor ugyanis nemcsak az álomárnyalat és a struktúra meghatározására van szükség, figyelembe kell vennünk a ház sajátosságait is, mint a használt szigetelőanyagot vagy az adott környezetet, amiben elhelyezkedik.

Kültéri felületeink nagyobb környezeti igénybevételnek vannak kitéve, mint beltéri festékek esetében, így a strapabíróság nem elhanyagolható szempont. Magas az elvárás a rugalmasság és vízlepergető hatás iránt, melyeknek a PPG Trilak homlokzatfestékei különösen megfelelnek, hiszen az alga – és penészgátló adalékanyagok, illetve a szilikongyanta kötőanyagnak köszönhetően egy öntisztuló bevonatot képezve kimagasló páraáteresztő tulajdonságuk is van.

A Thermotek Dryvit termékkínálata teljes körű megoldást nyújt a kültéri homlokzatok felújításához. Nincs többé problémás, elszíneződött vagy fertőzött falfelület, rossz állapotban lévő hőszigetelő rendszer, csak újraszínezett és egyenletes, öntisztuló homlokzat!

81 / 100
PPG Trilak Kft.
1238 Budapest, Grassalkovich út 4.
+36 1-421-6100
Termékismertető
HÉRA Falfix diszperziós mélyalapozó
A Héra Falfix diszperziós mélyalapozó elősegíti a festék tapadását, kiegyenlíti az alapfelület nedvszívóképességét és páraáteresztő tulajdonsággal rendelkezik. Ideális alapozásra, mielőtt a falfestéket felvisszük.
Termékismertető
HÉRA homlokzat- és lábazatfesték
A Héra homlokzat- és lábazatfesték kiadós, tartós bevonatot képez és megőrzi a felület struktúráját. Emllett időjárásálló valamint páraáteresztő ezáltal bevonata a fal természetes szellőzését nem gátolja.
Termékismertető
HÉRA kolor homlokzat- és lábazatfesték
A Héra kolor homlokzat- és lábazatfesték kiadós, tartós bevonatot képez és megőrzi a felület struktúráját. Emllett időjárásálló valamint páraáteresztő ezáltal bevonata a fal természetes szellőzését nem gátolja.
Termékismertető
HÉRA mészfesték
A Héra Mészfesték kiváló fedőképességgel rendelkezik és könnyen hengerelhető, így gyorsan és hatékonyan alkalmazható. Emellett pára- és légáteresztő bevonatot képez, ami megakadályozza a nedvesség felhalmozódását a falakon. A termék természetesen higiénikus és fertőtlenítő hatású, mivel az oltott és érlelt mész jó tulajdonságait ötvözi.
Termékismertető
HÉRA Prémium Latex 3in1 alapozó
A Héra Prémium Latex 3in1 alapozó szíváskiegyenlítő, fedésbiztosító és tapadásfokozó hatással rendelkezik. Megkönnyíti a színes falfestékek használatát, javítja a falfesték kiadósságát, látható bevonatot képez, páraáteresztő, ideális gipszkarton alapozására. Beltéren és kültéren is alkalmazható, színkeverőgépen és Héra színezőpasztával is színezhető.
Termékismertető
THERMOTEK MODAKRIL kolor homlokzatfesték
A THERMOTEK Modakril kolor homlokzatfesték tartós és kiváló időjárásálló bevonatot képez. Páraáteresztő, így a fal természetes szellőzését nem gátolja. Ezen felül kiválóan elfedi a kisebb felületi egyenetlenségeket.
Termékismertető
HÉRA DISZPERZIT homlokzatfesték
A HÉRA DISZPERZIT homlokzatfesték matt, egyenletes bevonatot képez a falon ugyanakkor vízlepergető, lég- és páraáteresztő, így a fal természetes szellőzését nem gátolja.
Termékismertető
THERMOTEK DRYVIT homlokzattisztító oldat
A THERMOTEK Dryvit homlokzattisztító oldat használatával megelőzhető a penész-, gomba és algafoltok kialakulása. Gyors hatásának köszönhetően a már kialakult fertőzés ellen is kiválóan alkalmazható, ezen felül baktériumölő hatású. A homlokzattiszító oldat kültéri homlokzatokon, illetve kő-, beton- és téglafelületeken, valamint műkőtárgyakon alkalmazható.
Termékismertető
THERMOTEK DRYVIT homlokzatfelújító alapozó
A THERMOTEK Dryvit homlokzatfelújító alapozó szilikongyanta emulziót tartalmaz, ezáltal kiváló tapadásfokozó. A homlokzatfelújító alapozó kiegyenlíti az alapfelület szívóképességét, valamint felhordás után nem képez azon fényes filmet. Kül- és beltéri ásványi és egyéb falfelületeken egyaránt alkalmazható.
Termékismertető
THERMOTEK DRYVIT homlokzatfelújító festék
A THERMOTEK Dryvit homlokzatfelújító festék szilikongyanta kötőanyagának köszönhetően rugalmas és kiváló vízlepergető, alga- és penészgátló adalékanyagai révén pedig öntisztultó bevonatot képez. Mindemellett kimagasló páraáteresztő tulajdonsággal rendelkezik.
Termékismertető
THERMOTEK kolor vakolatalapozó
A THERMOTEK kolor vakolatalapozó elősegíti a THERMOTEK és Dryvit vakolatok egyenletes tapadását és homogén felületet biztosít a dörzsölt vagy kapart vékonyvakolat számára. Lég- és páraáteresztő, új formulájának köszönhetően kiváló tapadásfokozó.
Termékismertető
THERMOTEK kolor vízlepergető vékonyvakolat
A THERMOTEK kolor vízlepergető vékonyvakolat szálerősítésének köszönhetően rendkívül időtálló, ezen felül alga és gombásodás elleni védelmet biztosít. Új formulájának köszönhetően könnyebben felvihető.
Termékismertető
THERMOTEK lábazati vakolat
A THERMOTEK lábazati vakolat elegáns esztétikus védelmet biztosít az épület lábazatán. Tartós valamint időjárásálló, kiváló víz-, csapóeső- és fényálló felületet képez.
Termékismertető
THERMOTEK kolor szilikát vékonyvakolat alapozó
A THERMOTEK kolor szilikát vékonyvakolat alapozó a teljes hatásfokú szilikát vakolatrendszer eleme. Tapadásnövel , és homogén megjelenést biztosít a THERMOTEK kolor szilikát vékonyvakolat számára. Kigyenlíti az alapfelület szívóképességét és jó páraáteresztő tulajdonsággal rendelkezik.
Termékismertető
THERMOTEK kolor szilikát vékonyvakolat
A THERMOTEK kolor szilikát vékonyvakolat kiváló páraáteresztő képességel rendelkezik, így bevonata a fal természetes szellőzését nem gátolja. Természetes ásványi anyagainak köszönhetően öntisztuló felületet képez valamint algásodás és gombásodás ellen védelmet biztosít.
Termékismertető
THERMOTEK kolor szilikon vékonyvakolat alapozó
A THERMOTEK kolor szilikon vékonyvakolat alapozó a teljes hatásfokú szilikon vakolatrendszer eleme. Tapadásnövelő és homogén megjelenést biztosít a THERMOTEK kolor szilikon vékonyvakolat számára. Kigyenlíti az alapfelület szívóképességét és jó páraáteresztő tulajdonsággal rendelkezik.
Termékismertető
THERMOTEK kolor szilikon vékonyvakolat
A THERMOTEK kolor szilikon vékonyvakolat hidrofobizált, vízlepergető és öntisztuló felületet képez. Védett algásodás és gombásodás ellen, rugalmas felületének köszönhetően mechanikailag fokozottan ellenálló.
Termékismertető
THERMOTEK DRYVIT vékonyvakolat
A THERMOTEK DRYVIT vékonyvakolat könnyen felvihető, alga- és penészgátló adalékot tartalmaz. A cellulúzszálakkal erősített, viaszokat és vízlepergető szilikont tartalmazó formula megakadályozza a víz behatolását a felületbe valamint csökkenti a repedések kockázatát, ezáltal rendkívül tartós felületet hozva létre.
Termékismertető
Héra Páraáteresztő Szilikát Homlokzat és Beltéri Falfesték
A Héra Páraáteresztő Szilikát Homlokzat és Beltéri Falfesték természetes, káli-vízüveg kötőanyagának köszönhetően ásványi matt felületet képez, mely kiváló páraáteresztő képességgel rendelkezik, ezáltal a felújító vakolaton keresztül az esetleges szerkezeti nedvesség könnyen távozhat falazatból.
Termékismertető
Héra Szilikát Alapozó Kültéri-Beltéri
A Héra Szilikát alpozó egy speciális, kálium-szilikát alapú alapozó oldat, melynek használata a szilikát homlokzati és beltéri falfestéknél ajánlott. Megerősíti az alapfelületet és egységesíti annak nedvszívó képességét, továbbá tökéletes tapadást biztosít.