Zománcfestékek – PPG Trilak Kft.

Zománcfestékek PPG Trilak th2

Az idő múlása és az időjárás káros hatásai nagymértékben igénybe vehetik otthonunk különböző felületeit kültéren és beltéren egyaránt. Az innovatív Trinát zománcfestékek kínálata kiváló megoldással szolgál a tartós védelemre.

Nem mindegy, hogy oldószeres vagy vizes bázisú zománcfestéket választunk, hiszen az előbbi esetén testesebb bevonattal számolhatunk, és figyelnünk kell a felvitelt követő oldószerkipárolgására is, míg a vizes bázisú festék környezetbarátabb megoldás, de vékonyabb réteget biztosít.

A vizes bázisú zománcfesték könnyebben újrafesthető és adott mennyiséggel nagyobb felületek festését tudjuk elvégezni a terülési sajátosságának köszönhetően, míg az oldószeres társaikkal egyszerűen fedhetjük el a felületi hibákat.

Miért válasszon magas minőségű zománcfestéket fa- és fémfelületeihez?

jól terülő, magasfényű festékek alkidgyanta kötőanyagúak és vízlepergető adalékot tartalmaznak.

A fényes zománcfestékre kevésbé tapadnak a szennyeződések és könnyebb a takarítása is.

A Trinát Kolor magasfényű zománcfesték színkeverőgépen több mint ezer színárnyalatra keverhető.

80 / 100
PPG Trilak Kft.
1238 Budapest, Grassalkovich út 4.
+36 1-421-6100
Termékismertető
Trinát magasfényű zománc
A Trinát magasfényű zománcfesték kiválóan terül és egyenletes felületet képez, így garantálva a tartós és esztétikus magasfényű bevonatot.
Termékismertető
Trinát selyemfényű zománc
A Trinát selyemfényű zománcfesték kiválóan terül és egyenletes felületet képez, így garantálva a tartós és esztétikus selyemfényű bevonatot.
Termékismertető
Trinát matt zománcfesték
Ha matt felületre van szükség, akkor a Trinát matt zománcfesték a tökéletes választás. Ez a zománcfesték nagy fedőképességgel rendelkezik, kiválóan terül és egyenletes felületet biztosít. Emellett tartós és elegáns matt bevonatot képez.
Termékismertető
Trinát metal magasfényű fémfesték
A Trinát metal magasfényű fémfesték alapozó és fedőfesték egyben. A festék aktív rozsda elleni védelmet nyújt, és alkalmazható vas-, acél-, réz- és alumíniumfelületeken is. Gyorsan szárad, és kiválóan terül.
Termékismertető
Trinát metál selyemfényű fémfesték
A Trinát metál selyemfényű fémfesték alapozó és fedőfesték egyben. Biztosítja az aktív rozsda elleni védelmet, gyorsan szárad és kiválóan terül.
Termékismertető
Trinát Aqua magasfényű zománcfesték
A Trinát Aqua magasfényű zománcfesték gyorsan szárad, időjárásálló és jól terül. Ideális választás gyermekek játékainak és bútorainak festéséhez is.
Termékismertető
Trinát Aqua Kolor magasfényű zománcfesték
A Trinát Aqua Kolor magasfényű bázis zománcfesték gyorsan szárad, időjárásálló és jól terül. Ideális választás gyermekek játékainak és bútorainak festéséhez is. Valamint színkeverőgépen is színezhető.
Termékismertető
Trinát Aqua selyemfényű zománc
A Trinát Aqua selyemfényű zománcfesték gyorsan szárad, időjárásálló és jól terül. Ideális választás gyermekek játékainak és bútorainak festéséhez is.
Termékismertető
Trinát Aqua Kolor selyemfényű zománcfesték
Trinát Aqua Kolor selyemfényű zománcfesték gyorsan szárad, időjárásálló és jól terül. Ideális választás gyermekek játékainak és bútorainak festéséhez is. Valamint színkeverőgépen is színezhető.
Termékismertető
Trinát multiTOP 9in1
A Trinát multiTOP 9in1 festék egyedi formulájának köszönhetően rendkívül sokoldalúan felhasználható vizes bázisú alapozó és fedőfesték egyben. Legyen szó akár beltéri vagy kültéri festésről, rengeteg különböző felületen könnyedén megtapad és hosszútávú védelmet biztosít.
Termékismertető
Trinát unitop univerzális festék
Ha univerzális átvonófestékre van szükségünk, akkor a Trinát unitop festék ideális választás. Ez az átvonófesték rendkívül sokoldalúan alkalmazható, legyen szó fáról, fémről vagy kemény PVC festéséről. Használható épülethomlokzatokon, falfelületeken, betonon és cement bevonásánál is. Ez a vizes bázisú, gyorsan száradó zománcfesték alkalmas gyermekek játékainak és bútorainak festésére is.
Termékismertető
Trinát radiátorzománc
A Trinát radiátorzománc egy olyan festék, amely hőálló és kiválóan tapad. Jól terül, és tartósan magasfényű, rugalmas, valamint ütésálló bevonatot képez.
Termékismertető
Trinát mesterzománc
Ha professzionális minőségű zománcfestéket keresünk fa- és fémfelületekre, akkor a Trinát mesterzománc a megfelelő választás. Ez a tükörfényes, fénytartó és ellenálló átvonófesték ideális választás lehet.
Termékismertető
Trinát mester alapozó
A Trinát mester alapozó professzionális minőségű, kiváló fedőképességű matt festék könnyen csiszolható és használható fafelületek alapozó festésére, valamint fémfelületek közbenső rétegeként is.
Termékismertető
Trinát Aqua radiátorzománc
A Trinát Aqua radiátorzománc hőálló és kiválóan tapadó zománcfesték, speciális hőálló összetételének köszönhetően kiválóan alkalmazható akár 100°C-os hőigénybevételnek kitett felületeken is.
Termékismertető
Trinát Aqua Skolatex iskolatábla festék
A Trinát Aqua Skolatex iskolatábla festék alkalmas iskolatáblák és pingpongasztalok bevonására. A festék vizes bázisú, gyorsan száradó, így nem jár kellemetlen oldószerszaggal.
Termékismertető
Trikolor Standolit olajfesték
A Trikolor Standolit olajfesték selyemfényű, oldószeres olajfesték tökéletesen alkalmas kültéri és beltéri fa- és fémfelületek bevonására.
Termékismertető
Trikolor selyemfényű kerítésfesték
A Trikolor selyemfényű kerítésfesték nagy fedőképességgel rendelkezik és gyönyörű, selyemfényű felületet biztosít. Faszerkezetek, kerítések, ajtók, ablakok és vas, acél felületek bevonására is alkalmas. Különösen ajánlott régebbi fém és fafelületek felújításához.
Termékismertető
Trikolor Aqua matt zománcfesték
A Trikolor Aqua matt zománcfesték vizes bázisú átvonó festék, alkalmas bel- és kültéri faszerkezetek és fémszerkezetek bevonására. Rugalmas, matt bevonatot képez, gyorsan szárad és nem jár kellemetlen oldószerszaggal.
Termékismertető
Trinát univerzális alapozó
A Trinát univerzális alapozó beltéri és kültéri fa- és kemény PVC felületek alapozójaként, valamint fémfelületek közbenső bevonataként is felhasználható. Trinát Korróziógátló alapozó felvitelét követően tökéletes választás, ha sima felületet szeretnénk elérni, mivel kitölti az egyenetlenségeket. Ez az alapozó gyorsan szárad és könnyen csiszolható.
Termékismertető
Trinát Aqua univerzális alapozó
A Trinát Aqua univerzális alapozó gyorsan szárad és könnyen csiszolható. Az alapfelületen kiválóan megtapad és biztosítja a ráfestett fedőfesték tapadását. Ideális választás gyermekek játékainak és bútorainak festéséhez is.
Termékismertető
Trinát korroziógátló alapozó
A Trinát korroziógátló alapozó hosszú távú védelmet biztosít. Ezzel az alapozóval esztétikus és egyenletes felületet érhetünk el. Jól terül, könnyen csiszolható és matt bevonatot képez. Kiemelten alkalmas kültéri és beltéri oxidmentesített, zsírtalanított acélfelületek védelmére.
Termékismertető
Trinát Aqua korróziógátló alapozó
A Trinát Aqua korróziógátló alapozó a megfelelő választás, ha cink, horganyzott acél és alumínium felületeket szeretnénk festeni. Ez az alapozó gyorsan szárad és hosszan tartó védelmet nyújt a rozsda ellen.
Termékismertető
Trinát szintetikus higító
A Trinát szintetikus hígító kifejezetten alkalmas Trinát és Lazurán oldószeres termékek hígítására, valamint ezek felhordásához használt szerszámok, eszközök és a frissen elcseppent festékfoltok tisztítására.
Termékismertető
Trinát spray általános alapozó
A Trinát spray általános alapozó javítja a fedőréteg tapadását mindenféle fém-, fa- és üvegszövet felületen. Ez az alapozó egységes és kellemes felületet képez a fedőfestékek alá.
Termékismertető
Trinát spray általános akrilfesték
Ha kiváló minőségű, tartós akrilfestéket keres, akkor a Trinát spray általános akrilfesték a legjobb választás. Ez a festék alkalmas fém-, fa- és kerámia felületekre. Gyorsan szárad és kiválóan tapad.
Termékismertető
Trinát spray hőálló festék
Trinát spray hőálló festék ideális választás kipufogók, sütők, kályhák, kazánok, kemencék, radiátorok és grillsütők festésére. A különleges kötőanyag és pigment tartalma rendkívül ellenállóvá teszi a magas hőmérséklettel szemben.
Termékismertető
Trinát spray radiátor festék
A Trinát spray radiátor festék egy speciális, 120°C-ig hőálló festék, amely különleges kötőanyag- és pigment tartalmának köszönhetően különösen ellenálló a hőmérséklettel szemben. Emellett nem hajlamos sárgulásra sem.
Termékismertető
Trinát spray szaniter festék
Ha kádak, mosdók vagy más szaniterek felújítására van szükség, a Trinát spray szaniter festék tökéletes választás. Ez a speciális festék könnyen kezelhető és rendkívül tartós.
Termékismertető
Trinát spray háztartási gép festék
A Trinát spray háztartási gép festék kiváló tapadású, magasfényű és jól terülő speciális akrilfesték. Ez a festék különösen alkalmas fehér színű háztartási gépek, például hűtőszekrények, mosógépek és tűzhelyburkolatok felújítására.
Termékismertető
Trinát spray keréktárcsafesték
Ha kiváló karcállóságú és korróziógátló festéket keres keréktárcsákhoz, a Trinát spray keréktárcsafesték a megfelelő választás. Ez a magasfényű festék hosszú távú védelmet nyújt és metál hatást kölcsönöz a keréktárcsáknak.
Termékismertető
Trinát spray színtelen fedőlakk akril fémre, fára
A Trinát színtelen fedőlakk akril fémre és fára spray alkalmas a megkopott felületek felfrissítésére. Ez a festék különösen tartós és időjárásálló, így mind fém-, mind fafelületeken használható.