Megújult a HAJDU Zrt. termékkatalógusa

2022.05.29.

Hajdu

Új termékek és űrtartalmak, informatív rendszerrajzok

Bővített tartalommal megérkezett a 2022-es Hajdu termékkatalógus, amely már letölthető a cég honlapjáról.

Új termékként szerepelnek a PT HC puffertárolók, amelyek a fűtési-hűtési rendszerek energiatárolói, kifejezetten hőszivattyús rendszerekhez ajánlottak. A puffertárolókat acéltartály, poliuretán hab szigetelés, műanyagköpeny és -fedél alkotja. 100 és 200 literes, üres kivitelben készülnek.

Szintén újdonság az MC5 (felső elhelyezésű) és MCA5 (alsó elhelyezésű) vízmelegítő. Ezek a készülékek ugyanúgy nyílt rendszerű csaptelepekkel kaphatóak, mint az FT/FTA típusok, és működési elvük is teljes mértékben megegyezik. Az MC és MCA típusok esztétikusabb készülékek, nagyobb teljesítményű fűtőtesttel és sárgaréz csatlakozó idomokkal rendelkeznek.

Fontos újításként szerepel a katalógusban néhány hőszivattyús rendszerrajz, ami bemutat négy lehetséges összeállítást. Ezeken az ábrákon az is szerepel, hogy a Hajdu hőszivattyú mellett, milyen további Hajdu készülék alkalmazhatóak és azok hogyan kapcsolódnak egymáshoz.

Egy-egy, már meglévő termékcsalád további űrtartalmú készülékkel bővült. Ilyen a hagyományos Z..ErP sorozat, amelyek már 100 literes kivitelben is kaphatóak, valamint a hőszivattyús rendszerek indirekt forróvíztárolója, az emelt hőcserélőfelületű STXL..C, ami már 200 és 300 literes űrtartalommal is rendelkezésre áll.

Változás történt a síkkollektor esetében is, ami ezentúl az M5-210 névre hallgat. Ez a kivitel már 12 db 8 mm átmérőjű abszorbercsövet és szelektív bevonatú, egy darabból álló (monolit) abszorberlemezt tartalmaz.

A HAJDU Zrt. termékeire kiemelkedő, a törvényi előírásnál nagyobb tartálygaranciát vállal. Ilyenek pl. a Hajdu elektromos- és indirekt forróvíztárolók, amikre 10 év vonatkozik, a garanciális feltételek betartása mellett. A részletes garanciális feltételek megtekinthetőek a HAJDU honlapján a szerviz/garanciális feltételek oldalon: https://hajdurt.hu/garancialis-feltetelek

A kiváló garanciális feltételeken túl a Hajdu termékek további nagy előnye, hogy országos alkatrészellátással és szervizhálózattal rendelkeznek.

70 / 100
HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt.

Információ kérése:

Megújult a HAJDU Zrt. termékkatalógusa

4243 Téglás, külterület 135/9. hrsz.
(52) 582-700

Az Adatkezelési Tájékoztatót megértettem és hozzájárulok, hogy a Business Media Magyarország Kft. az általam megadott e-mail címemre – hozzájárulásom visszavonásig – hírlevelet küldjön.

A feliratkozás az e-mailben kapott linkre kattintással kerül aktiválásra.