Austrotherm oktatási segédanyagok szakiskoláknak

2020.04.17.

A járvány miatt elrendelt kijárási korlátozás nehéz helyzetbe hozta az oktatási intézményeket, különösen azokat, melyek gyakorlati oktatást is nyújtanak. Az elméleti alapokat ugyan távoktatásban is át lehet adni, de itt is viszonylag korlátos a digitális oktatási segédanyag.

Austrotherm suli

Az Austrotherm Kft. azzal tud segít ebben a nehéz helyzetben, hogy honlapján készített egy oldalt a szakiskolák számára (https://www.austrotherm.hu/tudastar/oktatasi-anyagok-szakkepzo-centrumok-szamara), ahol összegyűjtötték a rendelkezésre álló videóanyagokat, melyek az épületszigetelés aktuális kérdéseiről szólnak, és a fontosabb szerkezetek hőszigetelési kérdéseit taglalják. A videókhoz rövid teszt is tartozik, ahol a diákok felmérhetik tudásukat a témában, így a számonkérésre is lehetőség van.

Az Austrotherm Kft. a legaktívabb iskolát megjutalmazza: az az iskola, amelynek a diákjai a legnagyobb számban regisztráltak a tudástesztekre (2020. szeptember 1-ig beérkezett adatok alapján), 50.000 Ft értékű szakkönyv utalványt kap az Austrotherm-től.

67 / 100
Austrotherm Kft.

Információ kérése:

Austrotherm oktatási segédanyagok szakiskoláknak

9028 Győr, Fehérvári u. 75.
+36 96 515 114