HÉRA Dryvit és Thermotek vékonyvakolat és vakolatalapozó termékcsalád

2024.05.14.

HÉRA vékonyvakolat és vakolatalapozó termékcsalád

A HÉRA Dryvit és Thermotek termékkínálata teljes körű megoldást nyújt a kültéri homlokzatok kialakításához és felújításához. Nincs többé problémás, elszíneződött vagy fertőzött falfelület, rossz állapotban lévő hőszigetelő rendszer, csak színezett és egyenletes, öntisztuló homlokzat.

Héra Thermotek Dryvit homlokzati vakolat festék 3

Héra Dryvit SILOXAN Vízlepergető Vékonyvakolat

A Héra Dryvit SILOXAN Vízlepergető Vékonyvakolat speciális összetételű dekorációs vakolat, mely cellulózszálakat tartalmaz a nagyobb rugalmasság érdekében, és így csökkenti a repedések kockázatát. Szilikon adaléktartalmának köszönhetően jól taszítja a vizet, hidrofób felületet hozva létre. Kitűnően ellenáll az időjárás viszontagságainak, vízlepergető és fényálló tulajdonsága miatt. Bevonata védelmet nyújt a gombák és a penész ellen. Alkalmazását követően dekoratív szerkezeti megjelenést hoz létre, mely hosszú távon mechanikailag ellenálló felületet biztosít. Jó lég- és páraáteresztő képessége segíti a vízgőz megfelelő diffúziós áthaladását, így a rendszer „lélegzését”. Színkeverőgépen színezhető a PPG Trilak Kft. által használt színrendszerek, színkártyák színeiben.

HÉRA

Héra Thermotek SILICONE Vékonyvakolat

Prémium minőségű, pasztaszerű, szilikongyanta és módosított akrilát diszperzió kötőanyagú vékonyvakolat. Felhordás után dekoratív, UV-, fényálló és kimagaslóan vízlepergető felületet hoz létre, amely hosszú ideig megőrzi tiszta, eredeti megjelenését. Szilikon emúlziónak köszönhetően öntisztuló felületet képez, így biztosítva a felület természetes úton történő tisztulását a lerakódott portól és egyéb szerves szennyeződésektől. Bevonata védelmet nyújt a gombák és a penész ellen. Színkeverő gépen színezhető a PPG Trilak Kft. által használt színrendszerek, színkártyák színeiben.

Héra Thermotek SILICATE Vékonyvakolat

Ásványi kálivízüveg kötőanyagú dekorációs vakolat, mely hosszú élettartamot biztosít a felületnek. Kiváló páraáteresztő tulajdonságának köszönhetően támogatja a rendszer megfelelő légáteresztését. A szilikát vakolat felülete tartós, nem vonzza a levegőben lévő mikroszennyeződéseket és magas pH-ja miatt természetes védekezést biztosít a mikroorganizmusokkal szemben. Végeredményül antisztatikus felületet kapunk, mely ellenáll a szennyeződéseknek és a pornak. Színkeverőgépen színezhető a PPG Trilak Kft. által használt színrendszerek, színkártyák színeiben.

HÉRA

Héra Thermotek UNIVERSAL Vakolatalapozó

Kiváló fedőképességü, diszperzió kötőanyagú, érdes felületet biztosító, matt fényű alapozó, mely elősegíti a dekorációs vakolatok (akril, siloxan, szilikon, lábazati vakolat) megfelelő tapadását. Növeli a hőszigetelő rendszerek mechanikai szilárdságát és
szíváskiegyenlítő tulajdonsága homogén megjelenést biztosít a díszítővakolatok számára.A hozzáadott szilikon adaléknak köszönhetően hidrofób bevonatot képez. Elérhető fehér színben, továbbá színkeverő gépen színezhető a PPG Trilak Kft. által használt színrendszerek,színkártyák színeiben.

Héra Thermotek SILICATE Vakolatalapozó

Kálivízüveg kötőanyagú alapozó, mely a teljes hatásfokú szilikát vakolatrendszer eleme. Növeli a hőszigetelő rendszerek mechanikai szilárdságát, használatával a rétegek egymáshoz tapadása nagymértékben megnő. Szíváskiegyenlítő tulajdonsága homogén megjelenést biztosít a szilikát vékonyvakolatnak és meghosszabbítja a végső felület éllettartamát. Kiváló páraáteresztő tulajdonságának köszönhetően támogatja a rendszer megfelelő légáteresztését. Elérhető fehér színben, továbbá színkeverő gépen színezhető a PPG Trilak Kft. által használt színrendszerek, színkártyák színeiben.

HÉRA Dryvit és Thermotek vékonyvakolat és vakolatalapozó termékcsalád
78 / 100
PPG Trilak Kft.
1238 Budapest, Grassalkovich út 4.
+36 1-421-6100