Innovatív ivókutak a Green Clean Kft.-től!

Green Clean hűtött ivókút

Green Clean kézi vezérlésű, hűtött vizes ivókút – ahol a nagy teljesítmény számít!

A Green Clean attraktív külsejű, hűtött vizes ivókút. Nagy teljesítménye alacsony fogyasztással párosul.

Egyedülálló, mert speciális hűtőrendszere 3 perc alatt képes lehűteni a tisztított ivóvizet, ellentétben más hűthető ivókutakkal, ahol ez a funkció akár 20-30 percet is igénybe vehet.

A robusztus kialakítású ivókút letisztult formatervezéssel párosulva tökéletesen illeszkedik akár egy exkluzív irodába vagy kórházba. Mindezek mellett az acél borítás megakadályozza a baktériumok elterjedését.

Nagy forgalmú, közösségi helyekre (kórházak, közintézmények, irodaházak) ajánljuk, ahol igény a nagy teljesítmény, a hosszú élettartam, az elegáns megjelenés, illetve a vandálbiztos kialakítás.

ikon_1Bekapcsolás után 3 perccel már hűtött vizet szolgáltat, mely kategóriájában kiváló, hiszen az egyéb hűtéssel rendelkező ivókutaknál ez az időtartam akár 30 perc is lehet!
ikon_2Az ivókút kapacitása 74 liter/óra, mely nagyforgalmú közösségi helyekre ideális választássá teszi.
ikon_3Akár 43˚C fokos külső környezeti hőmérsékletig szolgáltat hűtött vizet.
ikon_4Nincs többé szükség folyamatos palackozott víz vásárlására, mellyel jelentős költség és környezeti terhelés takarítható meg!
ikon_5Új típusú hűtőrendszere ezüst részecskéket tartalmaz, melyek közismerten antibakteriális fertőtlenítő hatásúak.
ikon_6Az ivókúton található nagyméretű zárható első ajtó révén mind a vízhálózatra illesztés, mind a termék szerelése könnyen elvégezhető. Az ivókútak a hálózati vízrendszerrel könnyen összeköthetőek.
ikon_7SODA-SYSTEM: CO2 tartállyal ellátható

81 / 100
Green Clean Kft.
8083 Csákvár, Szent Mihály tér 9.
+36 22 582-108