Íves, sávos szövet álmennyezet az EuroTrend 2000 kínálatában

2024.03.11.

Íves szövet PET sávos álmennyezet az EuroTrend 2000 kínálatában

Az EuroTrend 2000 új projektje íves baffle szövet álmennyezetből készült. A szövet Baffle sávos álmennyezetet is változatos lamellaméret, tengelytávolság választék jellemzi. A szerkezet készülhet többféle lamellaosztással a fogadófelület funkciójától függően, szabad kezet adva a egyedi tervezésnek akár irodaházakban, bevásárlóközpontokban vagy akármely közösségi térben.

A szövet-fa álmennyezetet kiemelkedő akusztikai tulajdonságok jellemzik, fokozottan hozzájárul a keletkező hangok, zajok megkötéséhez, így nagyon jól használható közösségi terekben, előadóterekben, éttermekben és mindenhol, ahol fontos a keletkező hangok megkötése.

A alapanyag jól megmunkálható, így akár ívesíthető is, ahogy az alábbi fotók példázzák.

A lamella felülete készülhet a gyártó színskálája szerinti bármely színben, amelyet alább tekinthetünk meg.

Íves szövet PET sávos álmennyezet az EuroTrend 2000 kínálatában

A felületválasztékot bővítik a nyomtatással készült felületek, melyek lehetnek fahatásúak, céges logók vagy akár fantáziánk szerint egyedi megoldások. A lamellák oldala és alja is nyomtatható. Az alábbi felületek is megoldhatók.

Íves szövet PET sávos álmennyezet az EuroTrend 2000 kínálatában

A szövet álmennyezetek jól alkalmazhatók akár külső, akár belső terekben. A termék alapanyaga 100%-ban újrahasznosított anyagból készül, melyet 70%-ban használt PET-palackok biztosítanak.

A termék nehezen éghető, B-s1-d0 tűzvédelmi besorolású, ennek köszönhetően korlátozottan járul hozzá a tűzhöz, nem égvecsepegő és minimális füst keletkezik utána, így biztonsággal használható fokozott követelményű közösségi terekben is.

78 / 100
EuroTrend 2000 Bt.
1117 Budapest, Budafoki út 70.
(udvara, a portától 50 m után jobbra fordulva)
+36 30 383 1619
Termékismertető
Íves, sávos szövet álmennyezet termékismertető