Maximális rend a kert és a ház körül

2022.08.09.

Hörmann_kerti tárolórendszer

A Hörmann új kerti tárolói igényre szabhatóak, tartósak és a legmodernebb dizájnt képviselik.

Stílusos, modern és praktikus: ezek jellemzik a Hörmann legújabb kerti tárolórendszereit, amelyekben elfér minden kerti eszköz, szerszám, bicikli, sőt még a tűzifa is.

A tartós anyagokból készült új kerti tárolórendszerek biztonságos és kompakt megoldást nyújtanak kinti eszközeink, járműveink, gépeink tárolására. Több más előnnyel is járnak a hagyományos kerti faházakkal szemben, hiszen klímasemlegesek, ellenállnak mindenféle extrém időjárási körülménynek és sokféle kiegészítővel kaphatóak, így teljesen igényre szabhatóak, egyedileg is megtervezhetők.

Biztonság és kényelem

A Berry eszköztároló házak és tűzifatárolók tökéletes megoldást jelenthetnek pl. szerszámok, a kerti grill és kisgépek, az e-bike, motor, babakocsi vagy akár a kerti bútorok tárolására is. Különböző színekben és méretekben elérhetőek, ugyanakkor időtlen kialakításuk és stílusuk miatt sokféle kertbe jól illeszkednek. Fontos jellemzőjük még a biztonság: nem éghetők és nem vetemednek meg. A tűzihorganyzott acéllemez miatt kevés karbantartást igényelnek, valamint időjárás- és penészállók. Egyetlen éles szél nélkül, és jó minőségű ajtókkal, zárakkal és pántokkal gyártják őket, így maximális biztonságot adnak a családnak. Az említett számos kiegészítő, tartozék pl. a sarokpolc, a felhajtható asztal és a kerékpártartó is. De van lehetőség futtatórácsok, küszöbrámpa, valamint különböző típusú szerszámtartók felszerelésére is, így még jobban kihasználhatóvá válik velük a rendelkezésre álló tér.

Zöld megoldás

A Hörmann eszköztároló házai a környezetet is kímélik, hiszen 100 %-ban klímasemlegesek. Ezt azt jelenti, hogy a komplett gyártáshoz zöldáramot használ a cég, a fennmaradó kibocsátást pedig klímavédelmi projektek támogatásával kompenzálja. Ezen kívül a felhasznált acél 25 %-ban újrahasznosított anyagból áll, illetve a házak és tűzifatároló polcok 100%-ban újrahasznosítható anyagokból készültek. Tartósságuk pedig garantálja, hogy sokáig lesznek a család szolgálatában.

65 / 100
Hörmann Hungária Kft.
2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 15.
(24) 525-100