Megérkeztek Magyarországra a Taishan Sports műfüvek

Az olimpiai játékok legnagyobb beszállítója

Bár ez a név első hallásra talán sokaknak még nem mond semmit, a Taishan Sports a közelgő 2016-os Rio de Janeiro-i Olimpia egyik legnagyobb beszállítója. Eddigi legnagyobb projektje a 2008-as pekingi olimpia volt, ahol az olimpiák történetének legnagyobb beszállítójává lépett elő. Még soha nem volt olyan gyártó, aki egyetlen olimpiára annyi mindent szállított volna, mint a Taishan Sports 2008-ban. Emellett termékei ott voltak a Shanghai Universiade-n és számos más nagy sporteseményen is.

fifia70A FIFA ajánlásával

A Taishan a kínai műfűgyártók közül először szerezte meg a FIFA egy csillagos, majd két csillagos minősítését, ami a labdarúgó műfüvek legmagasabb kategóriája, de a nemzetközi gyeplabda szövetségnél is a kiemelt partnerek között szerepel. Minden terméke garantáltan UV-stabil és nehézfémmentes, megbízhatóságukra a számtalan kiváló referencia mellett bizonyíték a 8 év gyártói garancia is.

Már Magyarországon is kapható

A Taishan Sports a magyar piacra való belépéshez a Nádland Kft.-vel való együttműködést választotta.

Csúcsminőségű pázsitfüvek a kínálatban

A hazai piacon először a gyártó professzionális pázsitfüvei jelentek meg, 20, 30 és 40 mm-es vastagságban. Ezek a termékek minőségben és megjelenésben egyaránt felveszik a versenyt a legjobb holland és más európai pázsitfüvekkel, a hatalmas gyárból adódó méretgazdaságossági előnyök miatt azonban áruk lényegesen kedvezőbb. A kínálat a tervek szerint folyamatosan bővülni fog, így már az idei év második felében újabb típusok megjelenése várható Magyarországon.

műfű

További részletekért keresse a Nádland Kft. munkatársait telefonon, e-mailben, vagy személyesen!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!

 

 

Információ kérése:

Megérkeztek Magyarországra a Taishan Sports műfüvek