Mitől ilyen sikeres a BIO JET kézszárító?

BIO_JET kézszárító

Egyedülálló hatékonyság, 4 szintű szűrőrendszer, maximális higiénia

A BIO JET kézszárítókat a világ egyik legfejlettebb és a kutatás-fejlesztésben mindig is élen járó országában, Dél-Koreában gyártják. Kiváló minőségű alkatrészeiknek, illetve a mérnökök magas szintű tudásának köszönhetően a készülékek hosszú ideig megoldják a papírtörlők okozta nehézségeket.
Vajon mi a sikerük a titka?

1. Megbízhatóság

A motor élettartama 300.000 kézszárítás. A készülék elektronikáját úgy programozták, hogy 20 másodperc után automatikusan lekapcsoljon, így megakadályozva a felesleges energiafogyasztást

2. Gazdaságosság

A BIO JET 97%-kal gazdaságosabb a hagyományos kéztörlőknél: egy kézszárítás költsége mindössze 15 fillérbe kerül! Nem használ fűtőszálat, így a beruházás 6-12 hónapon belül megtérül.

3. Hihetetlen gyorsaság, csökkentett zajszin

A készülék 10-12 másodperc alatt szárazzá varázsolja a kezet. A motor 414 km/h-s sebességű levegőt fúj a kézfejre. Zajszintje mindössze 65dB, ráadásul kialakítása tovább csökkenti a zajhatást.
BIO_JET kézszárító

4. Maximálisan higiénikus

A 4 szintű szűrőrendszernek köszönhetően a kézfejre 99,9%-ban megtisztított levegőt fúj. Úgy a külső és belső alkatrészek, mint a burkolat antibakteriális bevonatú.
filterek-fekvo2

86 / 100
Green Clean Kft.
8083 Csákvár, Szent Mihály tér 9.
+36 22 582-108