Műfű sportpályaburkolatok

A focit és más sportokat természetes füvön találták fel és kezdték el játszani, gazdag történelmük is ehhez kapcsolódik. A természetes fű azonban korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre, és az idényjellegből adódóan a füves pályák rendelkezésre állása ugyancsak korlátozott. Igazi alternatívát csak a mesterséges fű jelenthet. A Global Sport Kft. a legjobb, legmegbízhatóbb műfű választékot nyújtja évek óta. A megépített pályák már bizonyítottak, kiállták az idők próbáját, nemcsak a profi futballban, hanem az amatőr fociban is, éppúgy, mint a teniszben, golfban, gyeplabdában.

A Global Sport műfüves pályái minden szakmai kritériumnak megfelelnek, kielégítik mind a nemzeti, mind a nemzetközi szövetségek igényeit, előírásait. A kínálatban több rendszer is szerepel, sokféle megoldással.

A műfű ma már nem csupán sportoláshoz használatos, hanem a lakosság (lakossági hobbi műfű) körében is egyre népszerűbb. Felhasználási területe igen széles, kiváló tulajdonságai miatt ideális burkolatként szolgál a legváltozatosabb helyeken is. Jól mutat például házak erkélyein, teraszain, de igényes választás a kertekben vagy akár medencék, jakuzzik mellett is.

A Globál Sport Kft. két, Európában piacvezető műfű gyártó cég kizárólagos magyarországi forgalmazója. Az egyik a holland EDEL Grass, amely 30 évvel ezelőtt tenisz- és gyeplabdapályák rendszereivel elsőként jelent meg a műfű piacon.

Műfű

Az Edel 1993. óta fejleszt speciálisan labdarúgáshoz műfüvet. Azóta már több mint 30 millió négyzetméternyi műfű szőnyeget gyártottak, így nyugodt szívvel elmondható, hogy nagy tapasztalattal rendelkeznek a szintetikus fűrendszerek területén.

A másik, Európában piacvezető műfű gyártó cég, amelynek szintén kizárólagos forgalmazója a Globál Sport Kft., az a svájci SporTisca. 1940 óta gyárt különböző textil anyagú padlószőnyegeket a világ minden táján, a vásárlók legnagyobb megelégedésére.

mufu_3

Legújabban a sport területére fókuszálnak. A sok évtizedes tapasztalat és nagyon komoly szakértelem szükségeltetett ahhoz, hogy egy teljesen új megközelítésben, új szempontok figyelembe vételével fejlesszenek ki új generációs műfüves szőnyegeket. Szakemberek és élsportolók bevonásával fejlesztették és tesztelték termékeiket, és most már kijelenthetjük, hogy új mércét állítottak fel a műfüvek területén.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!

Információ kérése:

Műfű sportpályaburkolatok