OWActive ásványi klímamennyezet – komfortérzet, hőérzet, akusztika magas fokon

2024.02.02.

OWActive ásványi klímamennyezet

Az OWActive ásványi klímamennyezet egy egyedülálló, a természet mintájára kialakított beltéri klímaberendezés. Az OWA ásványi mennyezetek előnyeit a sugárzó fűtés, illetve hűtés kényelmével és energiahatékonyságával ötvözi.

Az ásványi panelek és a klímagerendák rendszere egyszerűen karbantartható és az egyéb világítási, gépészeti elemek is könnyen integrálhatók a mennyezetbe. Ugyanakkor kellemes szobaakusztikát és jó hangcsillapítást is kínál a nagy teljesítményű ásványi lapoknak köszönhetően.

OWActive ásványi klímamennyezet

OWActive klímamennyezet katalógusa

OWActive Edition 75

Az OWActive Edition 75 az OWActive ásványi klímamennyezetek termékcsaládjának új tagja, exkluzív dizájnnal, amely a kellemes beltéri klímát és a vonzó megjelenést a szűkös erőforrások kímélésével ötvözi – a gyártástól, tervezéstől és a beépítéstől az üzemeltetésig.

OWActive ásványi klímamennyezet

A jellegzetes dizájnelemek közé tartoznak az OWAconsult kollekcióból származó speciális RAW concrete és RAW grey ásványi betételemek, valamint a színben összehangolt, természetes szürke színű klímagerendák.

OWActive Edition 75 rendszer letölthető katalógusa

Beépítési példa: Orvosi rendelő klímamennyezettel

Palais Victoria orvosi praxis Bad Mergentheim-ben

OWActive ásványi klímamennyezet_orvosi_rendelő

Az OWActive Sinfonia ásványi klímamennyezet kellemes közérzetet biztosít az orvosi rendelőkben, egyesíti az OWA ásványi mennyezetek előnyeit a sugárzó fűtés, illetve hűtés kényelmével és energiahatékonyságával.

Egészséges, allergénszegény beltér, a sugárzó fűtési, illetve hűtési rendszernek köszönhetően nincs konvekció és porturbulencia.

A klíma és az akusztika ötvözésének köszönhetően a Bad Mergentheim-i Palais Victoria orvosi rendelőben az OWActive ásványi klímafödém nagyobb komfortot biztosít.

Tapasztalja meg a Palais Victoria orvosi rendelőt térben, 3D objektumként!

Beépítési példa: Irodák klímamennyezettel

Euprax – Perchtold & Partner iroda, München

OWActive ásványi klímamennyezet

A heterogén tervezésű, elavult terek helyett a megrendelő kérésére korszerű, nyitott irodaszerkezetet kellett létrehozni, beleértve az épületgépészetet is. A cél egy egységes, magas színvonalú, minden műszaki követelménynek megfelelő irodai környezet kialakítása volt. A felújítási folyamat során a legnagyobb figyelmet a klimamennyezet beépítésére fordították, amely biztosítja a fűtést és hűtést, ugyanakkor megfelel a helyiségek akusztikai és esztétikai követelményeinek. Különösen fontos volt a tervezők számára, hogy a korábbi mennyezeti képhez képest nyugodt, letisztult összbenyomás alakuljon ki. A körülményekhez folyamatosan igazodó tervezési folyamatban az OWActive ásványi klímamennyezeti rendszer bizonyult megfelelő megoldásnak.

Tapasztalja meg az euprax Perchtold &Partner irodáit egy virtuális 3D túrán!

70 / 100
OWA – Odenwald Faserplattenwerk GmbH Magyarországi képviselet

Információ kérése:

OWActive ásványi klímamennyezet – komfortérzet, hőérzet, akusztika magas fokon

2133 Sződliget, Széchenyi u. 23
Magyarországi képviselő:
+36 30 518-33-53
[email protected]
Katalógus
OWActive klímamennyezet katalógusa
Katalógus
OWActive Edition 75 klímamennyezet katalógusa
Referencia
Orvosi rendelő klímamennyezettel