A TeraSteel kulcsrakész csarnok rendszerének előnyei

2019.01.16.

csarnok

A TeraSteel által kínált kulcsrakész csarnokok modulárisak, tartósak, könnyen összeszerelhetők, könnyen áthelyezhető és az igények és követelmények széles skálájához igazíthatóak.

A TeraSteel fémcsarnokot alkotó termékek a következők

  • Hidegen alakított vékonyfalú C, Szigma, Z és U típusú profilok, melyek 1 és 4 mm közötti vastagságúak;Vastaglemezből készült csatlakozások (6-25 mm), melyek cinkréteggel vannak megmunkálva és védve;8 és 30 mm közötti metrikus csavarokból álló, cinkréteggel védett szerelvények;Az épület burkolata, mely habszigetelésű panelekből, lemezből vagy szerkezeti kazettás rendszerekből állhat;Tartozékok a burkolati elemek közötti csatlakozások elfedéséhez, 4 és 6 mm közötti vastagságú előre festett horganyzott lemeztermékek;Kapcsolódó termékek: PVC vagy alumínium nyílászárók, ipari szekcionált ajtók (bármilyen méret és konfiguráció), páramentesítő és szellőztető burkolatok, polikarbonát tetőablakok, függönyfalak stb.
  • A TeraSteel fémszerkezet fő előnyei a tartósság, korrózióvédelem és szerelési sebesség

A TeraSteel által kínált kulcsrakész csarnokok a tartósságuk, jó korrózióvédelmük és szerelési sebességük miatt ismertek, ezek a rendszer által biztosított legfontosabb előnyök. További előnyök:

  • Alacsony acélfogyasztás, ami alacsony építési költségeket eredményez (EUR / m2);Az infrastruktúrai munkálatok mennyisége kisebb, mint a klasszikus megoldás esetén;Időtálló anyagok, alacsony karbantartási költségek;Könnyű telepítés, magas modularitás;Zöld” épületek, alacsony CO2-kibocsátás;Könnyen szétszerelhető és áthelyezhető.

Az 1994-ben alapított TeraSteel szendvicspanelek, horganyzott fémszerkezetek és kulcsrakész csarnokok gyártására szakosodott cég, mely jelenleg több mint 20 országba exportál termékeket.. A TeraSteel a TeraPlast Csoport része, amely a romániai létesítmények és konstrukciók területén az egyik vezető rendszer a komplett rendszerek és megoldások terén.

78 / 100
TeraSteel S. A.
427301 Románia, Szeretfalva falu és Besenyő község között, Teraplast út, 1A szám