Új igazgató a VELUX Commercial élén

2023.10.03.

Bart Goetzee-t nevezték ki a VELUX Commercial, a VELUX Csoport ipari, kereskedelmi- és középületekkel foglalkozó részlegének élére.  

Új igazgató a VELUX Commercial élénGoetzee a vezetői csapattal együtt a VELUX Commercial piaci pozíciójának megerősítésén dolgozik majd.

Az új igazgató széleskörű tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik, amely hozzájárul a korábbi JET, Vitral és Velux Modular Skylights cégek fúziójának további optimalizálásához, amelyek 2019-ben a Velux Commercial égisze alatt egyesültek.

Goetzee korábbban az SDC (Sectional Doors & Components) vezérigazgatójaként dolgozott, amely az ASSA ABLOY csoporton belül az automatikus bejárati rendszerek üzletága. Az SDC, a VELUX Commercialhoz hasonlóan, a szekcionált kapuk ágazatában különböző felvásárlások, például a FlexiForce, a Normstahl és a Crawford egyesülésével jött létre.

Pályafutása során Goetzee már szerzett tapasztalatot nemzetközi vállalatok vezetésében a rendkívül versenyképes piacokon, ahol a projektorientált B2B értékesítés a legfontosabb piacra jutási modell. Vezetői tapasztalatai a teljes értékláncra kiterjednek a beszállítói feldolgozástól és beszerzéstől a projektorientált értékesítési és marketingtevékenységeken át a termelésig, a logisztikáig, a forgalmazásig és az értékesítés utáni szolgáltatásokig.

Goetzee kinevezése a VELUX Commercial számára kulcsfontosságú időpontban történik, mivel a vállalat tovább erősítené piaci pozícióját. „Igazán megtisztelő, hogy a VELUX Commercial csapatának tagja lehetek és különösen motiváló a vállalat célja, hogy a tereket napfénnyel és friss levegővel alakítsa át. Alig várom, hogy megismerjem új kollégáimat, és továbbra is világszínvonalú nappali bevilágítási és szellőztetési megoldásokat nyújtsunk ipari, kereskedelmi- és középületek számára, miközben erősítjük a VELUX Commercial pozícióját egy rendkívül versenyképes piacon” – nyilatkozta az új igazgató.

Bart Goetzee 53 éves, Hollandia déli részén él feleségével, akivel három felnőtt gyermekük van. Főleg  Németországban tartózkodik majd, a VELUX Commercial hüllhorsti telephelyén, ahonnan a vállalat működését irányítja.

72 / 100
VELUX Commercial Deutschland GmbH