Austrotherm UNIPLATTE építőlemez most extra 33% kedvezménnyel

2024.05.22.

A régi épületek padlója gyakran semmilyen hőszigetelést nem kapott. Márpedig az épület hőveszteségének akár 20%-át is kiteheti a talaj felé áramló hőmennyiség. Ezt a szerkezetet viszont nagyon nehéz utólagosan hőszigetelni.

Ha bontásra kerül a sor – és ez többnyire javasolt –, akkor a vízszintes padló-vízszigetelésnél célszerű megállni. Ennek megbolygatása lehet, hogy több kárt okoz, mint hasznot. A szerkezeti réteg vastagsága viszont innentől kezdve adott. Az ajtók küszöbe, az ajtólapok, a belmagasság mind gátat szab a járószint nagyobb mértékű emelkedésnek, ezért legtöbbször a régi padló vonalát fogjuk megtartani. Ez a szerkezeti vastagság ritkán több, mint 3-5 cm, és ebbe kellene, hogy beleférjen a hőszigetelés, az aljzatbeton és a burkolat. Erre viszont nem sok esély van. A megoldást ebben az esetben az Austrotherm UNIPLATTE® építőlemez jelentheti.

Uniplatte padló utólagos hőszigetelés

33 év tapasztalat – 33% kedvezmény

Az Austrotherm Kft. 33 éve gyárt hőszigetelést, ezen alkalomból a vizes helyiségekben is kiválóan beépíthető Austrotherm UNIPLATTE építőlemezeket most 33% kedvezménnyel kínálja, 2024. június 30-ig.

Uniplatte padló utólagos hőszigetelés

A lemezeket keresse az Austrotherm értékesítési pontokon!

Austrotherm UNIPLATTE építőlemezek sokrétű alkalmazási lehetőségei

  • Fal- és padlófelületek burkolására száraz és nedves helyiségekben felújításkor és új építésnél
  • Új belsőépítészeti elemek építéséhez, például beépített mosdók, polcok, lépcsők, víztartályok, tálcák, íves burkolatok stb.
  • Fürdőkádak burkolása vagy mosdóállványok kialakítására
  • Válaszfalak építéséhez, például zuhanyzókban, mosdókban stb.
  • Gépészeti vezetékek eltakarásához
  • Szükség szerint vízszigeteléssel együtt alkalmazható
  • Kültéri alkalmazásra is (pl. erkélyelválasztó fal)
77 / 100
Austrotherm Kft.
9028 Győr, Fehérvári u. 75.
+36 96 515 114