Hőhídmegszakítók – Pfeifer-Garant Kft.

hőhídmegszakító

hőhídmegszakító

hőhídmegszakító

A hőhídak a hőszigetelések tipikus gyenge pontjai  a külső és a belső tér között: például a pinceszint vagy lábazat fölött lévő fal és az alap között, vagy az egyik leghidegebb ponton, az erkélylemez-födém kapcsolódási pontjában. A hőhídmegszakító elemek egy szigetelő testből állnak, ugyanakkor szerkezeti elemekkel rendelkeznek az erők biztonságos továbbításához.

77 / 100
Pfeifer-Garant Kft.
1103 Budapest, Gyömrői út 108-126.
+36-1-260-1014
Termékismertető
ISOMAXX
A bevált ISOPRO hőhídmegszakító elemek továbbfejlesztése az ISOMAXX. Az ISOMAXX elemek megbízhatóan megteremtik a külső és belső betonelemek közötti kapcsolatot. A 120 mm vastagságú, kiemelkedő szigetelő tulajdonságú szigetelő rétegnek köszönhetően az elemek leginkább azokban az épületekben használhatók, ahol a hővédelem különösen szigorú.
Termékismertető
ISOMUR
Az ISOMUR Plus fali alapelem megoldja a hőhidak problémáját a fal aljánál, így minimalizálja az épület aljzata felé menő hőveszteséget.
Termékismertető
ISOPRO beton-beton
Az ISOPRO termékcsalád megfelelő megoldást kínál a hőhidak minimálisra csökkentésére.
Termékismertető
ISOPRO beton-fém
Az ISOPRO SBM és SBQ típusú hőszigetelő elemek acélszerkezetek és a vasbeton elemek összekapcsolására szolgálnak. Az ISOPRO elemek kiváló hőhídmegszakításának köszönhetően a külső és belső épületelemek metszéspontjának szerkezeti problémái biztonságosan és megbízhatóan oldhatók meg.