Hol szőkik a hő? – Cemix Nyereményjáték 

2023.05.03.

Cemix_thermo_nyeremenyjatek

„Hol szökik a hő?” címmel nagyszabású nyereményjátékot indított a Cemix Hungary Kft. Célja, hogy a játékosok jobban megismerjék a Cemix hőszigetelési termékeit és megoldásait.

Miért érdemes hőszigetelni? Mire kell odafigyelni egy hőszigetelés megtervezésekor? Mik a fő buktatók? Milyen lehetőségek és megoldások állnak rendelkezésre? Mennyi idő alatt és milyen módon térülhet meg egy ilyen beruházás? Játsszon és tudjon meg többet a Cemix hőszigetelő rendszereiről, hogy biztos tudásbázist alakítson ki a témában!

A „Hol szökik a hő?” című nyereményjáték menete

A Cemix Hungary Kft. 12 héten keresztül hetente feltesz egy kérdést, ami segít megismerni a cég új Hőszigetelési Kisokosát és a kapcsolódó termékeket. A kérdéseket a nyereményjáték hivatalos honlapján és a Cemix Facebook oldalán is közzéteszik. A helyes válaszokat a cég teremékoldalain lehet megtalálni, válaszolni pedig regisztrációt követően a nyereményjáték honlapján lehet.

Nyeremények

A helyes választ adók között minden héten egy 50.000 Ft értékű nyereményt sorsolnak ki. Ezen felül a játék során két alkalommal (azaz 6 hetente) egy elektromos rollert sorsolna ki azok között, akik 6 héten keresztül minden kérdésre helyesen válaszoltak. Ezen felül a fődíj, vagyis egy iPhone 14 Pro készülék sorsolásán azok vehetnek részt, akik a 12 hét alatt legalább 8 kérdésre helyesen válaszolnak.

Nyeremények listája:

  • 3 x 50.000 Ft Cemix termékekre beváltható ajándékutalvány
  • 3 x 50.000 Ft Müller Drogériában beváltható ajándékutalvány
  • 3 x 50.000 Ft Makita termékekre beváltható ajándékutalvány
  • 3 x 50.000 Ft Intersport sportáruházban beváltható ajándékutalvány
  • 2 x Xiaomi Elektromos Roller (MI Electric Scooter 3 )
  • Fődíj: Apple iPhone 14 Pro

A játék időtartama

2023. május 2. – 2023. július 23.

75 / 100
Cemix Hungary Kft.
8210 Veszprém, Házgyári út 9. Pf.: 1723