Újdonság! Tömörített csomagolású ROCKWOOL kőzetgyapot szigetelések

2022.09.21.

Tömörített csomagolású ROCKWOOL kőzetgyapot szigetelések

Gazdaságosabb csomagolás, hatékony szállítás, tárolás, anyagmozgatás

A tömörített csomagolás lényege, hogy a gyártási folyamat során, egy innovatív csomagolási technológia alkalmazásával a terméket összenyomva, tömörítve csomagolják. Így egy csomag tömörítési technológiával készült termék becsomagolt állapotban kisebb vastagságú lesz, mint a hagyományos módon gyártott termékek. Az így gyártott termékek kibontás után visszanyerik eredeti méretüket.

A tömörítés gazdaságosabbá teszi mind a csomagolást, mind a szállítást, mind a tárolást. A tömörített termékek szállítása gyakorlatilag feleannyi szállítójárművet és üzemanyagot igényel, ezzel csökkentve a szállításhoz kapcsolódó ökológiai lábnyomot.

A tömörítésnek köszönhetően:

  • az egyes termékcsomagok kisebbek lesznek, kevesebb helyet foglalnak
  • a raklapok mérete nem változik, viszont nagyságrendileg kétszer annyi termék kerül egy raklapra (négyzetméter értékben)
  • azonos tárolóhelyen közel kétszer annyi termék szállítható és tárolható
  • korlátozott tárolóhelykapacitás esetén kifejezetten előnyös megoldás

A tömörített csomagolással gyártott ROCKWOOL kőzetgyapot hőszigetelő anyagok

A tömörített csomagolási megoldást két termék (korábbi neveiken: MULTIROCK és AIRROCK LD) esetén alkalmazzák. A jobb megkülönböztethetőség érdekében elnevezésüket a „SUPER” név hozzáadásával egészítették ki. Így a két, megújult csomagolási eljárással készülő termék elnevezése:

Tömörített csomagolású ROCKWOOL kőzetgyapot szigetelése
75 / 100
ROCKWOOL Hungary Kft.
8300 Tapolca, Keszthelyi út 53.
+36 87 512 100