Energiahatékony párásítás Condair hibrid légpárásítóval

2024.03.20.

Energiahatékony párásítás hibrid légpárásítóval

A Condair DL hibrid légpárásítók új megközelítést hoznak a hatékony légnedvesítés terén. Ebben a technológiában a porlasztás és a párologtatás kombinációja együttműködik, a kiváló minőségű pára és a legenergiahatékonyabb működés eléréséhez.

A porlasztók alacsony nyomáson finom ködöt képeznek, míg a párologtatás folyamata a párologtató egység kerámiaelemein keresztül történik, minimalizálva az aeroszolok kibocsátását és szinte nulla légellenállást okozva a légtechnikai rendszerben.

Energiahatékonyság szempontjából a Condair DL hibrid rendszer jelentős előnyöket kínál. Az magasnyomású (80 bar) szivattyú használata helyett az alacsony nyomású (4-8 bar) alternatíva jelentős villamosenergia-megtakarítást eredményez. A rendszer hatékonysága tovább növelhető a víznyomás és mennyiség fokozatmentes szabályozásával, valamint az integrált fordított ozmózisos rendszerrel.

A higiéniai szempontok is kiemelten fontosak a légnedvesítés terén. Az előkészített víz (lágyított és demineralizált) és az automatikus csírátlanító folyamatok biztosítják a kifogástalan és higiénikus működést. Az adiabatikus rendszerek így nemcsak energiatakarékosak, de kiváló minőségű páramentesítést biztosítanak, ideális választást nyújtva az üzleti és ipari környezetek számára.

légpárásító
84 / 100
Condair Kft.

Információ kérése:

Energiahatékony párásítás Condair hibrid légpárásítóval

1119 Budapest, Fehérvári út 44 A/II. em.
+36 1 382-4580
Termékismertető
Condair DL hibrid légpárásító - működési ábra