Beton tetőcserepek – BMI Magyarország Kft.

bramac_betoncserép_2

bramac_betoncserép_3

bramac_betoncserép_1

Miért betoncserép?

  • méret- és színtartó: Egy-egy betoncserép mérete kevesebb, mint 1 mm-rel tér el a sablonmérettől. Jóval hosszabban ellenáll az időjárás szélsőséges hatásainak és a Nap fakító erejének, így jobban megőrzi eredeti színét más tetőfedőanyagoknál.
  • fagyálló és ellenáll a környezeti hatásoknak: Átlagosan 50%-kal nagyobb törőszilárdságot mutat fel az égetett anyag tetőcserepekkel szemben. A Bramac betoncserepek 500 fagyás-olvadás ciklusra vannak tesztelve a kerámiacserepek általánosságban 25-re.
  • zajcsillapító:
    Akár 7 decibellel jobban csillapítja a zajt más tetőfedőanyagokhoz képest.
  • ráadásul környezettudatos: A betoncserepek gyártása energiahatékonyabb és 50%-kal kevesebb CO2 kibocsátással jár, mint más fedőanyagoké.
76 / 100
BMI Magyarország Kft.
8200 Veszprém, Házgyári u. 1.
Termékismertető
Római Star
A BMI Bramac innovatív, STAR tetőcserepei az iparág legújabb technológiáját képviselik: egy termékben egyesítettük a betoncserepek kedvező tulajdonságait és tartósságát a kerámiára jellemző fényes, sima felülettel. A Római tetőcserép lágy, hullámos – kolostortetőkre emlékeztető – jellegzetes rajzolata délvidéki hangulatot idéz. A cserép sima felülete, lekerekített formája elegáns megjelenést ad az épületnek.
Termékismertető
Római Novo
A Római Novo selymes felülete, tartóssága, kiemelkedő szilárdsága és klasszikus, elringató vonalai méltán teszik az egyik legnépszerűbb modellé. Tökéletes illeszkedése, szabályos ritmusa könnyedséget, rendet sugároz még egy bonyolult tetőforma esetében is. A Novo felület a hagyományos felületekhez képest fokozott színvédelmet és UV védelmet nyújt, nagyobb ellenállóságot biztosít a szennyeződések ellen.
Termékismertető
Reviva Protector
A Reviva Protector tetőcseréppel évszázados hagyomány kel új életre. A koszerű technológia révén újjászületnek nagyszüleink házai, de a különleges, egyedi fedéskép az új épületeknek is előnyére válik. A Reviva tetőcserepek Protector felülettel kaphatók, hogy a múlt szépsége a jövőben is tökéletes maradhasson.
Termékismertető
Duna Thermo Protector
A Duna Thermo Protector tetőcserép a Duna fodrozódó hullámait idéző formavilágával egyedi stílust kölcsönöz a házaknak. Az egyedül nálunk elérhető tetőcserép érdekes, aszimmetrikus formája harmonikusan illeszkedik, szinte belehullámzik a környezetbe, tiszta vonalaival a modern és hagyományos épületeken egyformán szép látványt nyújt.
Termékismertető
7° Protector
Innovatív csúcsmegoldás Nyugat-Európában és Magyarországon is bizonyított egyedülálló tetőrendszer különleges igényekre szabva! A 15°-nál alacsonyabb tetőhajlásszögre kifejlesztett 7° Protector egyesíti a modern építészet előnyeit a nagyformátumú tetőfedéssel. Tökéletesen illeszkedik a városképbe, és maximálisan hozza a megbízható BMI Bramac minőséget. A szükséges rendszerelemekkel, a 7°-os prémium csomagunk a modern, már-már lapostetőre jellemző megjelenésű otthonokhoz kínál megoldást! Akár 15 év rendszergaranciával, melyet az erre a tetőhajlásszögre minősített kivitelező partnereink érvényesíthetnek.
Termékismertető
Adria
Romantikus délvidéki forma, természetes színvilág, összetéveszthetetlenül egyedi karakter. Ez a ADRIA tetőcserép. Többrétegű, háromszínű rusztikus felülete, lágy hullámai szinte tapinthatóvá teszik az Adria hangulatát. Természetes hatása révén kiválóan alkalmas régi polgári házak, villák, vidéki kúriák újra fedésére, de különlegessé teszi az igényes, tágas lakóparkok, a kertvárosi házak és a nyaralók tetőit is.
Kapcsolódó hírek és ismertetők

No results found.