DELTA alátétfóliák, alátétfedések – Dörken Kft.

3_delta-dörken_tetőfólia

2_delta-dörken_tetőfólia

1_delta-dörken_tetőfólia

Delta tetőfóliák:

  • Szabadon fekvő alátétfedések
  • Aljzaton fekvő, szabad átlapolású alátétfedések
  • Vízzáró/vízhatlan alátétszigetelések
  • Légzáró és párafékező fóliák
  • Fémlemezfedéseket elválasztó rétegek
  • Szarufa feletti hőszigetelések
73 / 100
Dörken Kft.

Információ kérése:

DELTA alátétfóliák, alátétfedések – Dörken Kft.

2330 Dunaharaszti, Némedi út 100.
Termékismertető
DELTA®-MAXX PLUS
A mindkét szélére felhordott ragasztószegélynek köszönhetően a megújult DELTA®-MAXX PLUS hatékonyabban, egyszerűbben fektethető, mint más alátétfólia: balról jobbra, jobbról balra, időveszteség nélkül.
Termékismertető
DELTA®-FOXX PLUS
A DELTA-FOXX/FOXX PLUS fóliák egy úgynevezett „lótusz hatás”-sal rendelkeznek: felületükről a víz különösen jól lepereg, az esővizet gyorsan elvezetik. Ez megkönnyíti a fektetést is, ha az időjárás ellenünk van. Az egyedülálló BiCo technológia nagyobb száltömörséget, ezáltal nagyobb szilárdságot és természetesen magasabb UV-védelmet garantál.
Termékismertető
DELTA®-ALPINA
A páraáteresztő univerzális DELTA-ALPINA alátéthéjazat felső és alsó oldali speciális bevonatának köszönhetően forró levegővel vagy hidegfolyósítóval hegeszthető. A fólia felépítése szimmetrikus, így mindkét oldal felől fektethető, kevesebb hulladék keletkezik a fektetés során. Tartós biztonságot garantál a teljes felületen éppúgy, mint a toldásoknál, átlapolásoknál.
Termékismertető
DELTA®-THERM PLUS / DELTA®-THERM
DELTA®-THERM PLUS / DELTA®-THERM ideális olyan fémlemezfedések alá, melyek alatt az alátétfólia magasabb hőmérsékleti igénybevételnek van kitéve, mint pl. egy cserépfedés alatt. A hőstabil, B éghetőségű alátétfedés kifejezetten fémlemezfedésű, átszellőztetett tetőszerkezetekhez javasolt. Nagy teljesítményű és időtálló, 20 év DELTA®-teljesítménygaranciával.
Termékismertető
DELTA®-PENTAXX S PLUS
A DELTA®-PENTAXX S PLUS 520N/5 cm-es, hossz- és keresztirányú szakítószilárdsága extrém biztonságot nyújt a kivitelező számára az építési munkálatok idején. Akár négy hónap UV-állóság , az építkezés ütemezésének flexibilitásához. 20 év teljesítménygarancia (a DELTA® -garanciajegyben rögzítettek szerint). A hálóerősítés (6. réteg) a fóliát különösen robusztussá és stabillá teszi.
Termékismertető
DELTA®-NEO VENT PLUS
A DELTA-NEO VENT PLUS egy páraáteresztő, nagy szakítószilárdságú PP-flíz fólia kombináció, melynek mindkét szélén ragasztósáv található. A dupla ragasztósáv garantálja a megfelelő ragasztást abban az esetben is, ha az átlapolás nem teljesen pontosan az átlapolási sávban történik. A sávos ragasztószegély a felső fólia szélén biztonságos védelmet nyújt: minden egyes sáv gátat képez a víz visszafolyásával szemben.