Cső- és idomrendszerek – FGF Kereskedelmi és Képviseleti Bt.

fgf

fgf

fgf

Az FGF Bt. rendszerei és megoldásai különféle anyagokból állnak rendelkezésre, és az üzemi hőmérsékletek, méretek és névleges nyomások széles spektrumát fedik le, így az ügyfelek megtalálhatják az igényeiknek megfelelő optimális megoldást. A megbízható csőrendszerek elengedhetetlenek a víz, vegyszerek és gázok biztonságos szállításához.

75 / 100
FGF Kereskedelmi és Képviseleti Bt.

Információ kérése:

Cső- és idomrendszerek – FGF Kereskedelmi és Képviseleti Bt.

1145 Budapest, Korong utca 32.
Termékismertető
PVC-C rendszerek
A PVC-C rendszer használata javasolt agresszív anyagok, vegyes savas hulladékok, vagy savak magas hőmérsékleten történő szállításakor jellemzően a vegyipar, papíripar, mikroelektronikai ipar vagy fémek felületkezelésekor. A PVC-C rendszert 0-80°C között alkalmazható. A kiváló mechanikai tulajdonságai, mint a nagy szakítószilárdság, merevség és ütőszilárdsága egy nyilvánvalóvá teszi, hogy egy hightech ipari csőrendszer.
Termékismertető
Cool-Fit előszigetelt rendszerek
A COOL-FIT rendszerek, korrózió- és páralecsapódás-mentes megoldást biztosítanak, a hűtési rendszerekhez szükséges hűtővíz szállításához, lakó- és kereskedelmi épületekben, továbbá adatközpontokban, ipari folyamathűtésben. A COOL-FIT rendszerek idomválasztéka leginkább az alapvető idomokból áll. Így 90°, 45°könyök T90°-idom és szűkítők, acél és réz átmeneti idomok.
Termékismertető
Duplafalú rendszer
A CONTAIN-IT Plus duplafalú rendszer a legveszélyesebb vagy drága közegek szállítására is alkalmas rendszer, köszönhetően a kettős védelemnek. A haszoncső többféle alapanyagból is készülhet, míg a köpeny- vagy védő cső minden esetben PE100 alapanyagú. A duplafalú csővezetékekhez többféle szivárgás ellenőrző rendszer is elérhető.
Termékismertető
PVDF rendszerek
SYGEF Standard: Megbízható megoldás víz vagy vegyi anyagok szállítására – még magas hőmérsékleteken is. SYGEF Plus: A duplán csomagolt, nagytisztaságú csőrendszer, olyan nagyigényű feladatokra, mint az ultratiszta (Hot ultra pure wate HUPW?) víz szállítása, vagy a mikroelektronikai- , gyógyszeripari felhasználás.
Termékismertető
ABS rendszerek
A ragasztható ABS rendszer egy energiahatékony megoldást kínál az alacsony hőmérsékletű ipari alkalmazásokra. Az alacsony hőmérsékleten is nagy ütőszilárdsága és alacsony hővezető képessége ideális megoldás hideg és klimatizált alkalmazásokhoz. Az ABS rendszer -50°C és +60°C között használható. A kivételesen magas hornyolt ütésállóságának (még alacsony hőmérsékleten is) köszönhetően igen merev, de nem érzékeny a felületi sérülésekre.
Termékismertető
PVC-U rendszerek
A PVC-U alapanyagú csőrendszerek 0°C és +60°C között használhatóak. A különleges vegyszerállóságának köszönhetően a legigényesebb feladatokra is alkalmas, különösképpen az agresszív savak, lúgok szállítására. A PVC-U rendszer jellemző felhasználása a vegyipar és uszodatechnika, de jelentős a vízkezelési és ivóvíz-tisztítási folyamatokban, és vákuumvezetékekben is.