Mélyépítési vízszigetelő anyagok, tófólia – Firestone Building Products

tófólia

tófólia

tófólia

A Firestone Building Products több mint 40 éve gyárt EPDM alapú tófóliát, és kiváló minőségű EPDM geomembránokat, melyeket számos sikeres projekthez használtak fel a világ minden táján.

A Firestone EPDM gumifóliáknak két nagy csoportja van:

  • Szakági kivitelezők számára készült termékcsaládok (GeoGard, PondGard, GeoSmart).
  • Lakossági felhasználásra készült gumi tófólia (PondEasy-kerti tó építéshez, halastó, dísztó).
73 / 100
Firestone Building Products

Információ kérése:

Mélyépítési vízszigetelő anyagok, tófólia – Firestone Building Products

2651 Rétság, Pusztaszántói út 12.
Termékismertető
EPDM PondGard
A Firestone PondGard EPDM gumi tófólia egy magas minőségű EPDM szintetikus gumiból készült vízhatlan tófólia, amelyet arra terveztek, hogy kiállja az idő próbáját. Az UV-sugárzással, hőterheléssel, oxidációval és faggyal szembeni kiváló ellenállásának köszönhetően a Firestone PondGard EPDM gumi tófólia hosszú éveken át megőrzi fizikai tulajdonságait akkor is, ha ki van téve az időjárás viszontagságainak. A 40 évvel ezelőtt beépített projektek ma is működőképesek, így élő bizonyosságát adják ennek a tartósságnak.
Termékismertető
EPDM PondEasy
A PondEasy tófólia egy vízhatlan (EPDM) gumi szigetelőfólia, amely kimagasló teljesítményt nyújt a vízi létesítmények, mint pl. halastavak vagy dísztavak szigetelésében. Egyesíti a tartósságot a könnyű beépítéssel, és megfelelő a vízinövények és -állatok számára. Gyorsan és egyszerűen beépíthető. A PondEasy egy könnyű gumi tófólia, amely egyszerűen pozícionálható és többféle méretben hozzáférhető, akár 15 m széles x 60 m hosszú formában is.
Termékismertető
EPDM GeoGard
A Firestone GeoGard EPDM egy gumi alapú geomembrán, amelyet specifikusan olyan magas követelményeket támasztó alkalmazásokhoz fejlesztettek, ahol nincs helye a kudarcnak. Tartós, megbízható és hatékony tárolási megoldást kínál alkalmazások széles skálájához a környezetvédelem, a mezőgazdaság és az ipar területén. A Firestone GeoGard EPDM gumifólia egyedülálló módon ellenáll az UV-sugárzásnak, hőnek, ózonnak, mikroorganizmusoknak és a szélsőséges időjárási körülményeknek. Nem tartalmaz semmi olyan lágyító anyagot vagy antioxidánst, amely lebomlana vagy kiválna a geomembránból, és annak idő előtti elöregedését okozná.
Termékismertető
EPDM GeoSmart
A Firestone GeoSmart EPDM víztározó szigetelő gumifólia egy szintetikus EPDM fólia, amelyet kifejezetten kis- és közepes méretű tározók minimális idő- és erőforrásigényű vízszigetelésére terveztek. A GeoSmart EPDM víztározó szigetelő gumifóliák akár 36 m széles leplekben is hozzáférhetők, hogy helyszíni toldások nélkül is beépíthetők legyenek. Ez garantálja a gyors, egyszerű, biztonságos beépítést, amely nem függ az időjárási viszonyoktól, és nem szükségesek hozzá speciális szerszámok.