Iszonyú csendes – iszonyú jó: A+++ energiahatékonyságú Weishaupt Biblock hőszivattyú

2021.04.27.

Weishaupt WWP Biblock hőszivattyú

A Weishaupt Biblock levegő/víz hőszivattyú egyesíti magában a monoblokk levegős hőszivattyúk minden előnyét és olyan rugalmas, mint egy split. Más split készülékekkel szemben itt a kompresszort a beltéri készülékben helyezték el – ennek eredménye az extrém csendes és hatékony üzem, hiszen kintről befelé nincs energiaszállítási veszteség.

A bagolyszárny-ventilátor és a nagy felületű BluFin-elpárologtató az üzemi zajt gyakorlatilag hallhatatlan szintre csökkentették: másfél méterre a készüléktől csak 35 dB(A). Tehát a Biblock alkalmazásának nincs építési korlátja!

A -22°C kültéri hőmérsékletig működő rendszer akár 65°C előremenő hőmérsékletet készít, és 4,4-es COP-értéke (A2/W35-nél) az egyik legjobb a piacon kapható készülékek között.

A+++ energiahatékonysági osztálya szinte korlátlan lehetőségeket nyújt új építésnél vagy korszerűsítésnél. A Weishaupt-tól megszokott módon a Biblock tartalmazza a teljes légtelenítőrendszert, a komplett iszapleválasztó rendszert és minden a hűtéshez szükséges elemet. No meg az évek óta bevált Weishaupt Energia Menedzsmentet (WEM), mellyel a szabályzás, a beállítás, az üzembe helyezés gyors és logikus. A beltéri egységen ezért nem látszik más, mint a kifogástalan üzemet jelző zöld fény.

Egy Biblock hőszivattyú telepítése előtt a Weishaupt támogatást nyújt a tervezés lépésenkénti elkészítésében, gazdaságossági számításban és az éves munkaszám meghatározásában. Kis helyigény, extra tudás – Weishaupt. És ami még fontos: a megbízhatóság! Ezért ajánlják és építik be a Weishaupt partnerek.

83 / 100
Weishaupt Hőtechnikai Kft.

Információ kérése:

Iszonyú csendes – iszonyú jó: A+++ energiahatékonyságú Weishaupt Biblock hőszivattyú

2051 Biatorbágy, Budai u. 6.
+36-23-530-880