Állítható magasságú munkaasztalok az egészséges és hatékony munkáért

2015.11.09.

A sok ülés szó szerint öl: növeli többek között az elhízás, a tüdőembólia, a stroke és a cukorbetegség kockázatát. Egy új tanulmány szerint a jobb egészséghez fel kell állnunk. 

A skandináv országokban már alapkövetelmény a dolgozók részére a munkahelyi ergonómia megteremtése. Az ergonomikus munkahely kialakításánál nemcsak a forgószékre kell hangsúlyt fektetni, hanem a munkaasztalra is. A Vivax Irodabútor többféle elektromosan állítható magasságú munkaasztalt is kínál.

ONE

állítható magaságú munkaasztal
A rugalmas munkahelyi design. A ONE a legújabb bútorcsalád saját identitással és számos magasságbeli beállítási lehetőséggel, ami mindenfajta munkahelyi körülményhez alkalmazkodik, ezáltal kiszolgálva a folyton változó irodai környezet által támasztott igényeket.

EASY

állítható magaságú munkaasztal
Nemcsak ergonomikus, de dinamikus munkahelyet is biztosít azzal, hogy lehetővé teszi az ülő pozíció álló helyzetbe történő állítását, arra sarkallva a dolgozót, hogy mozgassa meg a testét és lelkét minél gyakrabban. A kipihentség később a hatékonyabb munkával hálálja meg magát.

JAZZ

állítható magaságú munkaasztal
A Jazz irodai környezet lehetőséget ad Önnek az improvizálásra. Ez a közösségi tér alkalmas különböző emberek együttélésére, feladatok ellátásra és igények kielégítésére. A JAZZ család széleskörűen állítható magasságú asztalokat vonultat fel.
Ezt a munkakörnyezetet olyan szakemberek számára tervezték, akik 8 órát töltenek a munkahelyükön, így szükségük van az asztal ülő és álló pozícióban történő rögzíthetőségére. A rögzíthető magasságú asztalok tökéletesen megfelelnek azon munkavállalók igényeinek, akik csak néhány órát töltenek az asztaluk mellett vagy tréningek és irodai kantinhelyiségek céljára.

UP!

állítható magaságú munkaasztal
magassagallito_e
Csak egy gombnyomás és a teste és lelke is megemelkedik! A testének mozgásra van szüksége. Az UP! asztal rugalmas munkakörülményeket teremt azzal, hogy lehetővé teszi az asztal pozíciójának állíthatóságát álló helyzetről ülő helyzetre. A munkavégzés pozíciójának változtatása a nap folyamán csökkenti a hátfájás kialakulásának lehetőségét és serkenti a vérkeringést is. Mindkét körülmény elősegíti a hatékony munkavégzést.

71 / 100
Vivax Irodabútor
Vivax Debrecen, Hunyadi u. 8.