Bárki számára elérhető, korszerű zsalutechnológia: ezek voltak a kivitelezők kedvencei a MEVA webshopjában

2022.04.14.

MEVA zsaluzat webshop

Az első hónapok tapasztalati alapján elmondhatjuk, hogy a MEVA nemrég indult webshopjának piaci fogadtatása kedvező. Ennek számos oka közül az egyik legfontosabb, hogy immár bárki számára elérhetővé váltak a legkorszerűbb zsaluzási technológiához szükséges eszközök.

Az elmúlt hónapok statisztikái alapján, a legnépszerűbbnek az Alufix Falzsalu Alapcsomag (h=3m, 100 m2) bizonyult. Az AluFix a legjobb választás, ha daruzás nélkül szeretnénk kiváló eredményeket elérni.

Nem kifizetődő, ha egy építkezésen túl sok zsalu van használatban. A jól átgondolt készlettel folyó ütemezett betonozással, amelynek frissen tartásában az új online felületünk remek eszköz, kézben tarthatók a zsaluzás költségei.” – indokolja Vaszita Loránd, a MEVA szakértője, miért az AluFix Falzsalu Alapcsomag a legnépszerűbb termék a nemrég indult MEVA webshop választékában.

„Az egyedi termékek közül az MA fődémtámaszt keresték a legtöbben. A MEVA átfogó födémtámasz választéka lefedi a födémzsaluzás széles palettáját a 98 és 550 cm tartományban, ugyanakkor szavatolja a biztonságot és a minőségi teherbírást.”

MEVA zsaluzat webshop

A népszerű termékeken és csomagokon túl az összes, a MEVA legújabb fejlesztései közé tartozó eszköz, köztük a környezetbarát famentes zsaluzást lehetővé tevő műanyag zsaluhéj használatához szükséges eszköz is bárki számára hozzáférhető.

További információk a webshop első tapasztalatairól

75 / 100
MEVA Zsalurendszerek Zrt.
1047 Budapest Labdarúgó u. 19.
+36 1 2722222