Ditec Entrematic automata ajtó, mely a jövő egészségügyi ellátását szolgálja

2018.02.21.

A Brescia új, többcélú egészségügyi központjában telepített, hermetikus zárással és PAMH60 ajtószárnyakkal ellátot Ditec Valor ajtókkal a Ditec Entrematic ismét bizonyította megbízhatóságát és korszerűségét.

Ditec Valor kapu

A nemrégiben megnyílt új, többcélú egészségügyi központ otthont ad a születési központnak és újszülött intenzív osztályának is. 70 millió eurós beruházással a kórház most már nemzetközileg is kiváló egészségügyi központtá vált. 12 operatív osztályt alakítottak ki, melyek közül 10-ben specialitás műtéteket lehet elvégezni. Minden műtő egyedi kialakítású, hogy a betegeknek barátságos környezetet teremtsenek.

A műtőket erős és megbízható Ditec Valor automata ajtókkal látták el, melyek hermetikus záródást biztosítanak.

Ezúttal a technikai szempontok mellett különös figyelmet fordítottak az ajtók és falak közötti csatlakozásokra is. Ennek eredményeként elegáns, a falak és az ajtók közötti folytonosság érzését keltő megjelenést sikerült kioalakítani .

Az automatizálási rendszerek legfontosabb jellemzői

A legnagyobb csend
A rezgéscsillapító tömítéseknek köszönhetően az ajtószárnyak szinte néma csendben mozognak.

Maximális higiénia
A lekerekített fedélnek és az elrejtett csavaroknak köszönhetően a szárnyak teljesen lapos szerkezete megakadályozza a por lerakódását és elősegíti a tisztítást. Speciális készülékek kisütik az elektrosztatikus energiát a mozgó szárnyakon, így elkerülve a por felhalmozódását.

Maximális biztonság
Az automatizálási rendszerbe építhető és elrejtett mozgásérzékelők elengedhetetlenek a hordágyak és a kerekes székek áthaladásához, amelyeket a hagyományos fotocellák nem mutatnak ki.

Maximális hermetikus tömítés
A teljes szigetelést garantálja a kizárólagos szilícium alapú tömítések (semleges és nem toxikus) használata.

66 / 100
Automata Bejáratok Specialistája Kft.
1211 Budapest II. Rákóczi Ferenc u. 335/a.
+36-1-278-40-60