DITEC ipari gyorskapuk

2018.03.08.

DITEC ipari gyorskapuk

Az utóbbi években Magyarországon számos ipari park és logisztikai központ épült. Az itt folytatott tevékenységek szükségszerűvé teszik nagyméretű ipari csarnokok használatát. Ezeken az épületeken a legtöbb esetben szekcionált ipari kapukkal teszik zárhatóvá a nyílásokat.

A kapuk zárt állapotban magas szinten garantálják a biztonságot és a hőveszteség minimalizálását. Működtetésük történhet kézi mozgatással, vagy automatizálással. Hátrányuk, hogy mozgatásuk lassú, a nagyszámú gyors áthaladást nem teszi lehetővé. Ennek a problémánk a kiküszöbölésére kínálja a DITEC a SMART RESET és SECTOR RESET típusú PVC gyorskapuit.

E termékek legfőbb jellemzője a nagy sebességű nyitás és zárás. Ez a sebesség akár 3 m/s is lehet. A megfelelő nyitóberendezés kiválasztásával (radar, rádiós távirányító, hurokdetektor, stb.) az áthaladó szállító járműnek szinte lassítania sem kell. A kapu felszereltsége, kialakítása garantálja a gyors áthaladást és a hőveszteség minimalizálását. Mindezt a személy- és vagyonvédelem maximális biztonságával. Minden kaput ellátnak olyan biztonsági eszközökkel, melyek meggátolják a kapu működését abban az esetben, ha a zárás útjában akadály van. A színes ponyván szemmagasságban átlátszó ablakot alakítottak ki, hogy a kapu túloldaláról is látni lehessen, ha valaki (valami) tartózkodik a kapu mögött. A ponyvák úgynevezett „önjavító” rendszerűek: ütközéskor kicsapódnak, de utána automatikusan vissza fűzik magukat a sínbe. 

DITEC ipari gyorskapuk

A DITEC javaslata az, hogy a csarnok bejáratát egy szekcionált kapuval lássák el, amely mögé egy ipari gyorskaput telepítenek. A szekcionált kapu garantálja az épület biztonságát vagyonvédelmi szempontból. A munka megkezdésekor a külső kaput felhúzzák, és az aktív időszakban az ipari gyorskapu biztosítja a külső és belső terület hőmérsékletkülönbségének fenntartását.

DITEC ipari gyorskapuk

DITEC ipari gyorskapuk

DITEC ipari gyorskapuk

83 / 100
Automata Bejáratok Specialistája Kft.
1211 Budapest II. Rákóczi Ferenc u. 335/a.
+36-1-278-40-60