Ditec PWR elektromechanikus kapunyitó termékpaletta

2018.11.12.

Ditec PWR

Ditec PWR, az elektromechanikus kapunyitó termékpaletta  lakossági, kereskedelmi és ipari felhasználásra tervezve.

A kapunyitó motorok kiemelkedően magas minőséget és erőt képviselnek, valamint jelentősen megrövidítik a telepítési és karbantartási időt.

A teljes sorozatot a következők alkotják

  • Ditec PWR 25, motor 2,5 m-es kapuszárnyig gyakori használatra;
  • Ditec PWR 35, motor 3,5 m-es kapuszárnyig intenzív használatra;
  • Ditec PWR 50, három motor 5 m-es kapuszárnyig kiemelkedően intenzív igénybevételhez.

Előnyök

  • Maximális biztonság: köszönhetően a 24 V DC és virtuális enkóder technológiának (a hozzátartozó vezérlőegységek irányítása alatt), a felszerelt berendezések folyamatos ütközésfigyelő és azonnali akadályfelismerő funkciójának.
  • Könnyű és gyors felszerelés: akár 60%-kal rövidebb telepítési idő köszönhetően az egyedülálló telepítési segédeszköznek, amivel azonnal, pontosan, egyetlen lépésben pozícionálhatjuk és szintezhetjük a felszerelni kívánt egységet (Entrematic levédett fejlesztés, az iparágban egyedülálló). A gyorsaság köszönhető az előfúrt rögzítőlemezeknek és az előre beszerelt végállásütközőknek, amelyeket csak be kell állítanunk.
  • Határozott, megbízható, időjárásálló: Öntött alumínium burkolat, erős tartókonzolok és rögzítőlemezek, amelyek ellenállnak a motor mozgásából eredő csavaró és nyíróerőknek. Az orsó felülete kataforézis eljárással kezelt, további műanyag burkolattal védve a rozsdásodástól (PWR 25 és 35), valamint porálló kefékkel van ellátva (PWR 50) a koszolódás elleni védelemért. Emellett a PWR termékcsalád sikeresen átment a korrózióellenállás teszten (ISO 9227 alapján) valamint az UV-sugárzás ellenállás teszten is (ISO 489-2 alapján).
  • Sebesség és teljesítmény: ideális megoldás oda, ahol gyors nyitásra és zárásra van szükség, 10 mp zárás idő (90°) a PWR25-nél és 14 mp (90°) a PWR35 és PWR50-nél.

74 / 100
Automata Bejáratok Specialistája Kft.
1211 Budapest II. Rákóczi Ferenc u. 335/a.
+36-1-278-40-60