Homlokzatok védelme, felújítása a Remmers termékeivel

2018.08.14.

A Remmers Cégcsoport német családi vállalkozás, mely napjainkra több mint 1400 munkatársat foglalkoztat világszerte. Az 1949-ben alapított vállalat büszke arra, hogy mára vezető európai gyártóvá nőtte ki magát az építőipari alapanyagok, valamint faipari festékek és lakkok területén. Cégfilozófiája, hogy a hagyományok tiszteletben tartása mellett, folyamatosan törekszik az innovációra.

Két fő iparágban szolgáltat magas minősőségű termékeket a Remmers:  az építőiparban és a a faiparban.

A magyarországi leányvállalat építőiparban tevékenykedő csapata a hazai piac igényeit szem előtt tartva kínálja a német precizitást. Széleskörű ismeretekkel és tapasztalattal rendelkezik új ingatlanok létesítése és régi épületek felújítása terén. A magas minőségi előírásoknak megfelelő termékeket a felkészült és hozzáértő szakemberek tudása teszi teljessé.

A projektek során is aktív segítségnyújtással támogatja a folyamatot, a tervezéstől kezdve, az analitika készítésén át, egészen a már betervezett részek felülvizsgálatáig.

A szakterületenként és termékcsoportonként szakosodott kivitelezői bázis megfelelő tudással rendelkezik a Remmers alapanyagok tulajdonságaival és használatával kapcsolatban, így garantált a kiváló végeredmény. Keresse a Remmers Magyarország építőipari csapatát bizalommal az [email protected] email címen!

A Remmers már több mint 50 éve a homlokzatvédelem és homlokzathelyreállítás specialistája. A homlokzatvédelemre nincs univerzális recept; a különböző építőanyagok különböző időjárási behatásoknak vannak kitéve. Ezért kínál a Remmers minden homlokzati problémára egyéni védelmet valamint helyreállítási rendszereket.

felújítás
Magyarok Nagyasszonya székesegyház (szegedi dóm), Szeged
Homlokzati tégla- és kőrestaurálás, szigetelések
Kivitelezés ideje: 2014 – 2015
felújítás
Parlament, Budapest
Kőfelületek védelme
Kivitelezés ideje: 2001 – 2013
felújítás
Pécsi Székesegyház, Pécs
Homlokzatfelújítás, konzerválás, fugázás, felületvédelem
Kivitelezés ideje: 2009

felújításKulturális Örökségvédelmi Hivatal (KÖH), jelenleg Forster Gyula Nemzeti Örökséggazdálkodási és Szolgáltatási Központ, Budapest
Utcai homlokzatok festése és felújítása
Kivitelezés ideje: 1999

felújítás

Hősök tere, Budapest
Kőrestaurálás
Kivitelezés ideje: 2001

felújítás

Szent István Bazilika, Budapest
Műemlékvédelem, kőkonzerválás, kő- és műkőfelújítás. Homlokzattisztítás, málló homlokzati részek szilárdítása, pótlása, hidrofóbizálása.
Kivitelezés ideje: 2000 – 2001

felújítás

Szent István Egyetem, Gödöllő
Központi épület főhomlokzatának festése
Kivitelezés ideje: 1999
felújítás
Móra Ferenc Múzeum, Szeged
Homlokzatfestés és felújítás
Kivitelezés ideje: 2002

75 / 100
Remmers Ungarn Kft.

Információ kérése:

Homlokzatok védelme, felújítása a Remmers termékeivel

2051 Biatorbágy – Vendel Park – Tormásrét u. 2.