Idén is támogatja a Tihanyi félmaratont az Austrotherm

2022.05.16.

Austrotherm Tihanyi Félmaraton 2022

Még mindig bennünk van a pandémia okozta bezártsági érzés, és fizikai örömet okoz minden kimozdulás, minden szabad levegőn folytatott sporttevékenység. Ehhez az Austrotherm is hozzájárul a maga módján: a tavalyihoz hasonlóan idén is névadó szponzora az október 1-i Tihanyi Félmaraton rendezvénynek.

Futniszép!  Austrotherm Tihanyi Félmaraton 2022. október 1.

Az Austrotherm minőségi hőszigetelőanyagok gyártásával igyekszik hozzájárulni jobb életminőséghez otthonainkban. A kellemes klímájú otthon mellett a teljes értékű, egészséges élet fontos része a testmozgás is, ennek szellemében a vállalat az utóbbi évben több sporteseményt is támogatott.

A vállalat idén is névadó támogatója a balatoni futóverseny sorozat egyik versenyének, az Austrotherm Tihanyi Félmaratonnak.

A futóverseny limitált 1500 fő részére elérhető, így az érdeklődőknek érdemes mielőbb előnevezni. Összesen hét távon: 400 m, 3 km, 7 km, 11 km, 21 km egyéni páros és trió futamokon lehet indulni, és ezen kívül egész napos programokkal, színpadi beszélgetésekkel, DJ-vel, szakmai kiállítókkal és gasztro élményekkel várják a szervezők az érdeklődőket.

70 / 100
Austrotherm Kft.

Információ kérése:

Idén is támogatja a Tihanyi félmaratont az Austrotherm

9028 Győr, Fehérvári u. 75.
+36 96 515 114

Az Adatkezelési Tájékoztatót megértettem és hozzájárulok, hogy a Business Media Magyarország Kft. az általam megadott e-mail címemre – hozzájárulásom visszavonásig – hírlevelet küldjön.

A feliratkozás az e-mailben kapott linkre kattintással kerül aktiválásra.