Már rendelhető a Ditec Entrematic új tolókapu automatikája

2018.07.30.

A Ditec ION4 új, 24 V-os egyenáramú automatika 400 kg-os tolókapukhoz, különösen lakossági és társasházi felhasználásra.

A Ditec ION4 előnyei

tolókapu

Intelligens: Gyors öntanulási eljárás, amely automatikusan rögzíti a véghelyzet pozíciókat két műveletben, önállóan állítja be a legkülönbözőbb telepítési kontextusokat.

Virtuális encoder: Az ütközési erők állandó és elektronikus megfigyelésére, valamint az akadályok azonnali észlelésére, amelyek biztosítják, hogy a motor leálljon, vagy a mozgást megfordítva elkerülje a károkozást. Opcionálisan mágneses végálláskapcsolókkal is felszerelhető. Ezen kívül áramkimaradás esetén az elektronikus vezérlőpanel átkapcsol az akkumulátoros készletre (opcionális), amely biztosítja a rendszer megfelelő működését.

tolókapu

Sokoldalú: A kezelőpanelről pontosan irányítható a helyzet és a sebesség, lehetővé téve a gyorsítás, a lassítás, az indítási idő, a lassítási távolság és a megközelítési sebesség beállítását nyitás és zárás közben.

Sebesség: 30 cm / s-ig állítható a nyitási és/vagy a zárási sebesség

Öntanuló, előre definiált konfigurációk!

  • Gyors öntanulás, amelynek során automatikusan rögzíti az összes véghelyzeti pozíciót két műveletben és önállóan állítja be a legkülönbözőbb telepítési kontextusokat
  • Varázsló menü (WZ) a gyors és egyszerű automatizálási konfigurációhoz az első indítási szakaszban
  • Három előre meghatározott konfiguráció a lakó- és társasházi felhasználáshoz.
  • 433,92 MHz és 868,65 MHz frekvenciák állnak rendelkezésre a távirányításhoz

De ez nem minden: a cserélhető memória lehetővé teszi az operációs beállítások mentését és átmásolását egy másik eszközre. Acéllemez (opcionális), régebbi Ditec vagy más márkájú automatika egyszerű lecseréléséhez.

Új digtális vezérlőpanel a működés finomhangolására

  • Megfelel a 13849 szabványnak
  • Mágneses végálláskapcsolók fogadására előkészített
  • Avhőmérsékletérzékelő optimalizálja a motor teljesítményét hideg, jég és hó esetén (NIO – No Ice Option – funkció), és túlmelegedés esetén védi a motort
  • Energiatakarékos üzemmód a készenléti fogyasztás korlátozásához a tartozékok leválasztásának köszönhetően

75 / 100
Automata Bejáratok Specialistája Kft.
1211 Budapest II. Rákóczi Ferenc u. 335/a.
+36-1-278-40-60