MileSight biztonsági kamera újdonságok

2020.06.30.

Az LDSZ Kft. közel 30 éve a biztonságtechnikai piacon tevékenykedő felelős szakértőként azt érzékeli, hogy egyre nagyobb igény mutatkozik a vásárlók részéről innovatív, a konkurenseket megelőző műszaki tartalommal és funkcionális tudással felvértezett termékekre. A cég a prémium kamerákat gyártó MileSight stratégiai partnereként számol be a legújabb fejlesztésekről.

A Mini és PRO termékcsalád mindegyik változatban megtalálható a 4K felbontású modell. Mindez magasabb képátviteli sebességet is jelent, kiegészülve a SONY IMX334 1/1.8” STARVIS STARLIGHT szenzorral, illetve magában foglalja a VCA (videóelmező) funkciókat is, ezzel is biztosítva a széleskörű felhasználhatóságot.

MileSight kamera újdonságok

4K felbontás

A 4K (3840 x 2160) felbontásnak és az iparágban vezető H.265+ videótömörítési technológiának köszönhetően a most megjelent 4K Mini és PRO termékcsaládba tartozó kamerák tervezése során különösen fontos szempont volt a folyamatos működés biztosítása, megfelelve ezzel a legmagasabb szintű elvárásoknak is.

MileSight kamera újdonságok

Kiemelkedő képsebesség, tűélés képek

A most megjelent új 4K Mini sorozat tagjai a SONY IMX415AAQR STARVIS 1 / 2,8” CMOS-sal akár 4K@15fps (2MP@60fps, 5MP@30fps) képsebességet biztosítanak. A PRO termékcsalád esetében a SONY IMX334LQR 1/1.8” STARVIS STARLIGHT szenzorral 4K@30fps (2MP@120fps, 5MP@30 fps) támogatás is elérhető egy tökéletes, a mozgásokat is élethűen visszaadó képi világ mellett. Az új 4K kamerák látószöge eléri a 124°-ot.

MileSight kamera újdonságok

Az új SONY STARVIS Starlight Szenzor

Az új SONY IMX334LQR 1/1.8” STARVIS STARLIGHT szenzornak köszönhetően a Milesight PRO termékcsalád még annál is tovább ment, mint amire előzetesen számítottunk. Ez a nagy méretű érzékelőlapka tökéletes képminőséget biztosít 2MP és 4K felbontásban egyaránt, és különösen jól teljesít gyengébb fényviszonyok mellett is.

MileSight kamera újdonságok

Évekkel ezelőtt a 4K felbontás ellen a gyenge fényérzékenység volt az érv. Ma már ez a múlté: az új SONY fél collnál is nagyobb fényérzékelő elemnek hála 0,006 Lux fénynél már értékelhető színes képet kapunk.

MileSight kamera újdonságok

Intelligens VCA (videó-elemző) funkciók az alapfelszereltség részeként

Az intelligens videóelemző funkciók iránt is hatalmas igény mutatkozik a biztonságtechnikai iparágban. Ide vágó újdonság, hogy a jövőben minden MINI és PRO termékcsaládba tartozó kamera már „alapból” rendelkezni fog a VCA funkciókkal, hozzáférést biztosítva ezzel 10 olyan rendkívül hasznos videoelemző funkcióhoz, amelyek még tovább növelik a biztonságot.
A korábban megvásárolt kamerákhoz elérhető az az új firmware, aminek segítségével – ingyenesen – upgradelhetjük, és így beleapplikálhatjuk a 10 videoelemző funkciót.

MileSight kamera újdonságok

Amikor a megjelenés is kiemelt szempont

A biztonságtechnikai projektjek során egyre inkább lényeges szempont a megfelelő műszaki tartalom és funkcionalitás mellett a termékek jó megjelenése is.

Mostantól a tökéletes védelem különösen diszkrét megjelenéssel párosul. A dómkamerák álmennyezetbe süllyeszthető telepítése soha nem látott szintre emeli a diszkréciót, és megfelel a legmagasabb esztétikai igényeknek is.

MileSight kamera újdonságok

Az opciós sötét búrának köszönhetően az esetlegesen kíváncsi tekintetek elől teljesen rejtve marad a kamera lencséjének pillanatnyi iránya. A Milesight termékeket azért (is) szeretjük, mert kifejezetten könnyen és praktikusan szerelhetőek. A jobb telepítői élmény miatt már a termékek tervezésekor kiemelt szempont az egyszerű telepíthetőség, a megbízhatóság, és azok az okos megoldások, amelyek a hosszútávú és üzembiztos működés alappillérei. Ebben az esetben a kamerák mennyezetre szereléséhez csak három csavarra és egy mágneses takarószoknyára van szükség.

Továbbfejlesztett vezérlő

A technikai tartalom és a könnyű szerelhetőség mellett nagy odafigyelést tapasztalunk a hatékony működtetés terén is. Ennek eredményeként megjelent a Milesight Hálózati PTZ joystick vezérlő továbbfejlesztett változata, amely immár 110 különböző eszköz vezérlésére is alkalmas, ideértve a kamerákat és a rögzítőt is. A beépített webszervernek köszönhetően különösen egyszerű a használata és a kezelése. Emellett a beépített LCD képernyő miatt az összes fontos művelet megjelenítése egyszerűen megvalósítható, ideértve a PTZ és NVR vezérlést, a fényvezérlést, mindezt gyorsbillentyűk használatával.

Kékes Tamás – LDSZ operatív igazgató, MileSight termékmanager

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!

87 / 100
LDSZ Vagyonvédelmi Kft.

Információ kérése:

MileSight biztonsági kamera újdonságok

7631 Pécs, Megyeri út 119.
Kapcsolódó hírek és ismertetők