Új Ditec NEOS 600 SuperFast tolókapu automatika

2019.08.21.

Új Ditec NEOS 600 SuperFast tolókapu automatika

A leggyorsabb tolókapu automatika a piacon

A Ditec NEOS termékcsaládot kiegészítő Ditec Entrematic NEOS 600 SuperFast automatikát maximum 600 kg súlyú tolókapukhoz tervezték. Az új hajtómotornak, az ellenállóbb és tartósabb anyagok választékának és a fogaskerekek újratervezésének köszönhetően 40 cm/másodperc sebességet garantál az összes jelenlegi szabvány betartásával.

Erős, tartós és megbízható

Az egyrétegű, öntött alumínium alapzat páratlan stabilitást biztosít. A speciális, magas színvonalú önbeálló rendszer biztonságosan működteti a kaput. A hőmérsékletérzékelő hideg, jég és hó esetén finomhangolja a motor teljesítményét (NIO – No Ice Option – funkció).

Biztonságos

Az ütközési erők állandó elektronikus ellenőrzése és az azonnali akadályérzékelés biztosítja, hogy az elektromechanikus működtetőegység leálljon vagy ellenirányú mozgásba kezdjen, amikor akadályokat észlel. A pozíció és a sebesség pontos beállítása minden alkalommal lehetővé teszi a gyorsítást, a lassulást, a nyitási időt, a lassulási távolságot és a megközelítési sebességet a nyitás és zárás során. Mágneses végálláskapcsolók biztosítják a stabil működést.

A különböző vastagságú és kivitelű acéllemezek minden körülmények között helyes telepítést tesznek lehetővé, és a kiegyenlítőcsavarok segítségével a motort milliméterpontosan a kapuhoz lehet igazítani.

A vezérlő teljesen öntanuló és önkalibráló. A kapu súlyához és méretéhez programozza magát, amit a telepítő bármikor felül tud írni.

tolókapu

81 / 100
Automata Bejáratok Specialistája Kft.
1211 Budapest II. Rákóczi Ferenc u. 335/a.
+36-1-278-40-60