Forbo Marmoleum Solid 2024 linóleum padlókollekció

2023.11.06.

Marmoleum Solid linóleum kollekció

A Marmoleum Solid linóleum kollekció ötvözi a vonzó, modern padlóburkolatok páratlan sokoldalúságát az innovációval. Fedezze fel a Marmoleum Cocoa-t, melyhez kakaóhéjat adtak az egyedülálló szemcsés kialakítás érdekében! Nézze meg a dombornyomott Slate designt, amely ötvözi a kő esztétikumát a Marmoleum padló melegével és tisztaságával! 

A Solid kollekció a Marmoleum legfelső kategóriás linóleum padlókollekciója. A minimalista, letisztult burkolatokat időtálló jellegük minden felhasználási területre alkalmas anyagokká teszi. A jól összeállított paletta lehetővé teszi az építészek és belsőépítészek számára, hogy határtalan kombinációkat alkossanak a kollekción belül, illetve más anyagokkal is.

Marmoleum Solid designváltozatok

 • Marmoleum Cocoa
  A hagyományos Marmoleum összetevőkhöz kakaóhéj hozzáadásával új és izgalmas felszíni textúrát hoztak létre, amely természetes megjelenést és pedig kortárs érzést teremt.
 • Marmoleum Concrete
  A modern betonpadló megjelenése a Marmoleum melegségével és természetességével.
 • Marmoleum Piano
  A Piano olaszul azt jelenti, hogy finom, sima vagy puha. A Marmoleum Pianoban egy finom, puha, szálas érzést kombináltak egy sima háttérrel, ami félig sima designt eredményezett, szennyeződésrejtő tulajdonságokkal.
 • Marmoleum Slate
  A Marmoleum Slate egyedülálló dombornyomott textúráját a kő természetes textúrája inspirálta. A felület a kő időtlen esztétikumát egyesíti a linóleum melegségével és tisztaságával.
 • Marmoleum Walton
  A linóleum tiszta karakterének bemutatása. A Marmoleum Walton szilárd anyagával, sima felületével és minimális, anyagszerű megjelenésével a linóleum padlózat végső és tiszta képviselője.

Lépés a természetbe

A természetes összetevők a jövő építőkövei. A Forbo az épített világon belül nagy hangsúlyt fektet a természet beépítésére a terekbe, a fenntartható, körkörös anyagokkal való építkezésre. A Marmoleum természetes alapanyagaival fenntartható termék, amely a szépségre helyezi a hangsúlyt.

Marmoleum Solid linóleum kollekció

Human Touch Importance

A Forbo hangsúlyt fektet az egyén kényelmére és jólétére, olyan környezetek kialakítására, amelyek meghittséget és biztonságot, valamint a gondoskodás érzését kínálják használóiknek. Ennek érdekében kollekciói a következő tulajdonságokat kínálják

 • tiszta anyagok, puha formák, kellemes akusztika
 • lágyan természetes és meleg, illetve semleges színek palettája

Marmoleum Solid linóleum kollekció

A Forbo átrendezte három fő kollekcióját, hogy még egyértelműbbé tegye mindegyikük egyedi és különálló értékét:

 • Solid: Az építészet kifejező erejére összpontosít, hangsúlyozva a linóleum anyagának tisztaságát, természetességét.
 • Marbled: Színes & természetes.
 • Linear: Időtálló kollekció, semleges színekkel, amelyek egymással és más anyagokkal kombinálva életre kelnek. Direkcionális mintázata segíti a terek megosztását, zónák kialakítását.
76 / 100
Forbo Flooring B.V. Magyarországi Kereskedelmi Képviselete
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125. (RBC Irodaház)