Milyen tárolási feladatokra hasznáhatók legjobban a karos állványok?

2024.01.04.

Karos állványrendszerek

Az állványrendszerek alapvető fontosságúak az anyagok tárolásában és rendezésében, különösen ipari és raktározási környezetekben. A karos állványok olyan speciális állványrendszerek, melyeket kifejezetten lemezek, lapos vagy nagy felületű anyagok tárolására alakítottak ki. Az alábbiakban bemutatunk néhány tárolási feladatot, melyeknél különösen jól alkalmazhatók a karos állványrendszerek.

Acél- és más fémlemezek tárolása

Az acél- és más fémlemezek nagy mérete és súlya kihívást jelenthet a tárolás során. A karos állványokat kifejezetten ezeknek az anyagoknak a tárolására tervezték és ennek megfelelően erősítették meg. Az állványok vízszintes karokkal rendelkeznek, amelyek elegendő teret biztosítanak az egyes lemezek tárolásához. Ez lehetővé teszi a hatékony tárolást, könnyű hozzáférést és a biztonságos raktározást.

Fa- és furnérlemezek raktározása

A fa- és furnérlemezeket szintén kényelmesen és biztonságosan tárolhatjuk karos állványokon. Ezek az állványok elegendő súlyt és stabilitást nyújtanak a nagy felületű falemezek számára. A karok közötti távolság beállítható, hogy megfeleljen a konkrét lemezvastagságnak és a tárolt anyagok méretének. Ez segít megőrizni a lemezek integritását és védelmet nyújt a sérülések ellen.

Üveglapok és tükrök tárolása

Az üveglapok és tükrök tárolása különösen kényes feladat, mivel ezek a tárgyak könnyen sérülhetnek vagy megrepedhetnek. A karos állványok segítségével biztonságosan és hatékonyan tárolhatjuk ezeket az anyagokat. A megfelelő távolság a karok között minimalizálja a sérülés kockázatát. Emellett a karok párnázott vagy speciális anyaggal borított felülettel is készülhetnek, hogy további védelmet nyújtsanak az üveglapoknak és tükröknek.

Művészeti anyagok és táblák tárolása

A művészeti anyagok és táblák, például festővásznak, keretek, táblák vagy poszterek megfelelő tárolást igényelnek, hogy megőrizzék állapotukat és integritásukat. A karos állványok alkalmasak erre a célra is. A függőleges helyzet lehetővé teszi a művészeti anyagok rendezett tárolását és könnyű hozzáférésüket. Az állványok magassága állítható, hogy alkalmazkodjon a különböző méretű táblákhoz és anyagokhoz.

Széles lapok és panelek tárolása

A karos állványok különösen hasznosak a széles lapok és panelek tárolására. Ezek lehetnek fából, műanyagból, gipszkartonból vagy egyéb anyagokból. Az állványok függőleges tárolási lehetőséget kínálnak, amely segít a helymegtakarításban és a rendszerezett tárolásban. A széles lapokat és paneleket könnyű elhelyezni a karokon, így könnyen hozzáférhetőek és rendezettek maradnak.

69 / 100
Optimum Store Technik Raktártechnikai Kft.
2800 Tatabánya, Búzavirág utca 4.
+36-30-414-9929
[email protected]