Salgó-ERREX polcrendszer – Depotech Kft.

Salgó-ERREX polcrendszer - Depotech Kft.

Salgó-ERREX kapcsolható állvány összeállítások, Salgó-ERREX Kapcsolható oszlopok, állványmerevítők

Salgó-ERREX kapcsolható állványösszeállítások

Az ERREX egységcsomagok megkönnyítik a vásárlást. Önnek nem kell azzal foglalkoznia, hogy egy komplett polchoz hány darab tartozékot válasszon – az egységcsomagban mindent megtalál. Önnek csak össze kell pattintania az alkatrészeket.

Az egységcsomagok többféle méretben elérhetők.

Salgó-ERREX polcrendszer - Depotech Kft.

Mindegyik ERREX egységcsomag lehetőséget ad egy alap állvány megépítésére, mely áll 4 oszlopból és 4 talpból, valamint 5 polcszintből áll, polctartó konzolokkal és andráskereszt merevítővel.

Ha hosszabb állványsort építene, arra is van megoldás: válasszon az alapállványhoz azonos méretű kiegészítő állványokat, melyeket az előző állványhoz folytatólagosan építhet tovább!

Salgó-ERREX Kapcsolható polcok

A Salgó-ERREX polcokat 10 és 20 cm mélységű polcpanelokból állítják össze a kívánt polcmélység eléréséhez. A hosszúsági méretei adottak.

A sima felületű, lehajlított polcpanelok acéllemezből, élhajtással, merevítve készülnek. Olasz gyártású termékek. A polcok terhelése a 10 és 20 cm paneloknak köszönhetően igen nagyok. A terhelhetőség minden estben egyenletesen megoszló terhelésre vonatkozik.

Az ERREX polcok méretei kellően változatosak.

A polcpanelek 700-850-1000-1300mm szélességben és 300-400-500-600mm mélységben választhatók.

Salgó-ERREX Kapcsolható oszlopok, állványmerevítők

A kapcsolható Salgó-ERREX polcrendszer elemei belepattintható módon kapcsolódnak össze és nem csavarokkal kell rögzíteni őket. Egyszerűen és gyorsan szerelhetők, könnyen módosíthatók, átépíthetők és bővíthetők.

Széles körben felhasználható innovatív polcos állványrendszer. A kapcsolható ERREX rendszer főbb elemei a lábak vagy oszlopok és a polcpanelok. A tartó oszlopok 2000, 2500, 3000 mm magasak.

A Salgó-ERREX típusú polcrendszer függőleges keretei perforált oszlopokból és polcösszekötőkből (polctartó konzolokból) állnak. Ezekbe egy mozdulattal helyezhetők bele a kívánt méretű polcpanelok, melyek egyben a kívánt polcegység méretét adják meg.

81 / 100
Depotech Kft.
2142 Nagytarcsa, Ganz Ábrahám u. 4/3.

+36 30 677 44 00
+36 28 920 944
+36 1 407 09 74
Termékismertető
Salgó-ERREX kapcsolható állvány összeállítások
Salgó-ERREX kapcsolható összeállítások, alap- és kiegészítő mezős kivitelben
Termékismertető
Salgó-ERREX Kapcsolható oszlopok, állványmerevítők
Salgó-ERREX Kapcsolható oszlopok, állványmerevítők
Termékismertető
Salgó-ERREX Kapcsolható polcok
Salgó-ERREX Kapcsolható polcok
Kapcsolódó hírek és ismertetők